Interpretare vis in care apare furculita

0
10781
Interpretare vis in care apare furculita

Interpretarea viselor in care apare furculita. Atunci cand visezi o furculita aceasta este de fapt simbolul unei cai pe care trebuie sa o urmezi in viata, poate chiar cea mai buna cale pe care o poti urma pentru a-ti atinge obiectivele fiind astfel vazuta ca si un indemn sau ca o prelungire. In cazul in care visezi ca te-a injunghiat cineva cu o furculita inseamna ca ai prea multe ambitii, ceri prea mult de la unii oameni si astepti prea multe in viata, esti mofturos si supra dimensionezi lucrurile.

In cazul in care visezi ca cineva mananca cu o furculita sau tu manaci cu ea inseamna ca destinul iti este favorabil si un amic bun te va ajuta sa depasesti toate problemele pentru ca in final sa fii si tu linistit. Pe de alta parte atunci cand visezi ca tu te hranesti cu o furculita incet inseamna ca o persoana apropiata incearca sa te pacaleasca si asteapta o clipa propice pentru asta. Furculitele murdare din vis reprezinta adesea mult efort depus la locul de munca si o plata slaba.

Simbolurile pentru cuvantul furculita nu se opresc insa aici, deoarece visele sunt mult mai complexe cat si interpretarile lor. Astfel ca atunci cand visezi o furculita aceatsa mai poate avertiza si asupra unor pericole iminente din viata ta, insa poate sa prevesteasca si asupra faptului ca e posibil sa primesti un loc de munca mai bun, sa lucrezi pe o pozitie de munca mai decenta, poate chiar de conducere, sau chiar ti se mareste salariul si primesti multe laude si bonusuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare deget

furculite

Insa furculita in alte circumstante mai poate arata si faptul ca dai dovada de cinism, esti o persoana ipocrita sau dimpotriva ai de-a face cu oameni care vor sa te pacaleasca incearca sa iti intinda curse, sa te induca in eroare.

Daca visezi ca scapi o furculita pe jos mai inseamna si ca cineva sta mereu in umbra, iti analizeaza toate faptele iar daca visezi o tii in mana pur si simplu inseamna ca vei avea parte de oaspeti in casa, oameni care vin fara sa anunte insa iti face placere sa fii in preajma lor. Daca visezi ca tii o furculita murdara in mana inseamna ca vei depune eforturi degeaba fara a avea vreun castig.

Atunci cand visezi ca cineva te inteapa cu o furculita sau altcineva este intepat cu o furculita inseamna ca esti avertizat asupra faptului ca trebuie sa stai sa meditezi mai bine inainte sa faci o alegere, inainte sa incepi sa spui ceva, deoarce e posibil sa fie numai vorbe urate si vei avea de patimit, e posibil chiar sa iti periclitezi statutul social sau locul de munca. In cazul in care visezi ca cineva mananca cu furculita si acea persoana iti este cunoscuta inseamna ca te va ajuta in unele dificultati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.