Interpretare vis in care apare o cupa

0
869
Interpretare vis in care apare o cupa

Interpretarea viselor in care apare o cupa. Atunci cand visati o cupa ori chiar mai multe la un loc inseamna veti avea parte de revelatii frumoase, de dragoste, mai ales daca acestea sunt stralucitoare.

Cand visati ca beti dintr-o cupa inseamna ca e posibil sa fiti cerut/a in casatorie sau sa participati la o cununie alaturi de cei dragi iar daca visati ca ciocniti cu cineva inseamna fericire si placeri satisfacute, de vreme ce atunci cand visezi ca ciocnesti cu cineva si cupa se sparge insemna ca veti avea frustrari si multe remuscari.

Daca visezi o cupa, trofeu, inseamna ca iti vei satisface toate mofturile obisnuite, nu iti vei refuza nici o placere. Cupa din care bei mai poate reprezenta si faptul ca iti vei lega destinul de cineva total bizar pentru tine, o persoana foarte diferita care insa te atrage foarte mult.

Cupa mai poate fi asociata si cu Sfantul Graal, deci cu simbolul vietii, al sangelui lui Hristos, am destinului pe care Mantuitorul l-a oferit omului, odata cu binecuvantarea la nastere, deci in orice caz este un semn bun.

Citește și:  Interpretare vis in care apare acid

Cupa din vis mai reprezinta si o indemanare asupra faptului ca trebuie sa iti asculti vocea interioara, trebuie sa dai crezare sufletului si sa nu mai fii atat de calculat si de rational.

Daca visezi un trofeu, drept cupa mai inseamna si ca ai o atitudine de om care vrea mereu sa fie pe primul loc, te pretuiesti corect, sau poate chiar prea mult, insa vei reusi sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus, vei avea relatii placute cu cei din jur, insa din acest punct de vedere, mai ales cand vine vorba de persoanele de sex opus, esti foarte timid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.