Interpretare vis in care apare bere

0
11227
Bere

Interpretarea viselor in care apare bereDaca in vis iti apare bere in pahar si este statuta inseamna ca vei incheia o relatie cu un prieten bun, din cauza faptului ca va certati. Berea proaspata pe care o vedeti in vis este simbolul sanatatii, mai ales daca aceasta nu se varsa iar atunci cand in vis vedeti numai spuma berii inseamna ca in realitate aveti de-a face cu oameni plini de ei, orgoliosi, fanfaroni, carora nu trebuie sa le dati atentie.

Daca berea din vis are spuma multa si o bei tu sau o duci cuiva inseamna ca vei avea relatii bune cu unele persoane care nu iti sunt chiar apropiate, te vei intelege bine cu ele, fapt care te va uimi intr-o maniera placuta.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand bei bere in vis aceasta reprezinta faptul ca sanatatea ta va fi foarte precara, e posibil sa te imbolnavesti si sa stai la pat pentru o buna perioada de timp, iar apoi sa ramai chiar cu traume, mai ales daca visezi ca esti mahmur dupa ce bei multa bere.

Daca visezi bere rasuflata si aceasta nu are nici capac atunci inseamna ca vei avea o serie de neintelegeri cu persoana draga. Totodata berea din vis mai inseamna si imbolnavire sau suparare mare, daca este amara mai ales, inseamna ca vei avea nesiguranta in situatia financiara si daca o bei inseamna ca vei avea parte de o oboseala de proportii insa aceasta nu va fi zadarnica, deoarece vei castiga foarte bine de pe urma ei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ulcior

Interpretare vis in care apare bere

Se mai spune si ca daca visezi bere blonda inseamna ca vei primi o scrisoare, vei afla unele informatii care te bucura si daca visezi o halba de bere inseamna ca vei avea parte de o petrecere cu prietenii tai, te vei distra. Daca berea din vis este neagra inseamna ca vei avea venituri mari si daca este tulbure inseamna vei avea si necazuri.

Berea din vis, asemeni oricarei bauturi alcoolice poate sa sugereze si faptul ca traim intr-o perioada de nesiguranta, ne facem singuri iluzii, sperante, insa acestea nu le vom putea implini deoarece sunt exact ca si majoritatea aparentelor si anume inselatoare.

Daca visezi ca te afli intr-o fabrica de bere inseamna ca cei din jur te acuza, iti aduc numai prejudicii, nu te lasa sa traiesti linistit pana nu te vor vedea distrus, pentru simplul fapt ca sunt invidiosi pe tine, iar asta inseamna ca trebuie sa ai mare grija cu cine te asociezi, deoarece numai de tine depinde sa nu cazi de tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.