Interpretare vis in care apare putred / putregai

0
1284
Interpretare vis in care apare putred putregai

Interpretarea viselor in care apare putred / putregai face desigur referire la propria ta viata si poate sa fie chiar si un vis premonitoriu. Daca visezi ca mananci un mar putred inseamna ca te vei imbolnavi foarte grav, fiind posibila o boala de stomac. Daca visezi ca mananci struguri putrezi inseamna ca te vei certa cu cineva anume, vei avea probleme in ceea ce consta relaiile cu cei din jur.

Daca visezi un animal putrezit inseamna ca vei reusi sa iti inlaturi toti dusmanii insa daca visezi un corp de om putrezit acest vis iti aduce mari ghinioane in familie si nu numai. Orice aliment putrezit din vis mai poate sa reprezinte si rautate, de pilda daca visezi nuci putrede inseamna saracie, daca visezi ghinde sau alte alimente tari ca fiind putrede inseamna la fel pierderi financiare foarte mari.

Daca visezi insa ca esti putred de bogat aici visul are cu totul alta semnificatie si anume reliefeaza doar dorintele tale, cele mai mari vise de a te implini, de a fi peste masura de bogat, insa niciodata nu va fi asa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ziar

Daca visezi ca iti putrezesc hainele inseamna ca vei avea parte de foarte multe neplaceri cu cei din jur. Daca visezi ca ai in casa lucruri care au putrezit inseamna ca vei avea probleme in familie deoarece nu ai mai mentinut relatiile deloc si sunt multe divergente la mijloc nerezolvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.