Interpretare vis in care apare recolta

0
997
Interpretare vis in care apare recolta

Interpretarea viselor in care apare recoltaAtunci cand visezi ca ai o recolta buna si traiesti la tara inseamna ca vei avea multe castiguri materiale, vei aduna multi bani de pe urma muncii tale iar daca ai o recolta slaba inseamna ca vei intampina greutati in bani, e posibil sa ai ghinion in momentul in care inchei o colaborare, sa nu fii platit la timp sau sa nu mai fii platit deloc.

Daca visezi o recolta slaba se mai spune in popor si ca asa va fi viata ta pe toate planurile tot anul ce urmeaza, adica fara nici o realizare de proportii, fara nici un fel de bucurie sau implinire.

O recolta de cartofi inseamna ca vei avea mult de munca insa vei castiga si mai mult decat te asteptai iar o recolta de cereale inseamna ca incepi sa castigi din unele proiecte sau colaborari pe care le credeai pierdute sau falimentate, insa abia acum incep sa capete o forma si sa iti aduca profit.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceapa

Daca visezi o recolta de fructe inseamna ca in general vei avea parte de sanatate, de impliniri in viata, de energie, esti un om optimist si iti merge bine pe toate planurile fara sa depui prea multe eforturi.

recolta

Daca recolta pe care o aduni in vis este galbena inseamna ca te pandeste o mare primejdie, trebuie sa ai grija iar daca visezi vca aduni o recolta de mere inseamna ca vei avea parte de iubire, de bucurii, de multe bogatii.

In cazul in care visezi ca aduni recolta intr-un anotimp in care nu se aduna nimic, de exemplu aduni struguri iarna, inseamna ca multe si grave nenorociri vin in viata ta, poate chiar pierzi pe cineva drag in favoarea mortii sau tu estic el care se va imbolnavi foarte tare si nu vei mai scapa cu bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.