Interpretare vis in care participi la un botez

0
28404
Interpretare vis in care participi la un botez

Interpretarea viselor in care participi la un botez are legatura cu depasirea unor situatii neclare sau initierea in noi profesii, relatii personale. Mai poate insemna si renuntarea la trecut, traversarea unei perioade de curatare sau repunere pe noi fundamente.

In cazul in care visezi ca participi la un botez semnifica faptul ca in curand vei reusi sa depasesti o stare de nemultumire personala. In sfarsit te vei bucura de ceva, in cazul in care ai avut o relatie grea cu cineva este un semn ca acea relatie va intra in linie dreapta sau ii vei pune capat urmand sa incepi alta relatie mai frumoasa.

Daca esti un om de afaceri s-ar putea ca in viata reala sa iti schimbi obiectul de activitate al firmei si sa intreprinzi ceva care anunta castiguri mai substantiale.

Visand ca esti in mijlocul unui botez semnifica si faptul ca in realitate s-ar putea sa fi acceptat de catre cineva anume ori, in cazuri mai exceptionale, s-ar putea sa fi invitat intr-un club sau o organizatie. Nu este cazul sa te ingrijorezi deoarece acest vis prevesteste intrarea intr-o perioada benefica a vietii tale care presupune multe realizari si relatii stabile.

Vei fi acceptat si promovat de catre cei din jurul tau, ti se vor deschide usi in cale si daca te-ai hotarat sa realizezi ceva in plan personal visul acesta indica faptul ca este momentul potrivit.

participi la un botez

Se poate intampla si sa treci printr-o faza intermediara de selectie in fata unui juriu sau a unei comisii de evaluare ceea ce presupune ca valorile tale vor fi recunoscute. Acest vis mai semnifica noi inceputuri pentru tine in viata sentimentala.

Citește și:  Interpretare vis in care se ofilesc flori

Daca in vis iti apare un copil poate fi vorba de o relatie ce poate sa duca la casatorie. In cazul in care esti casatorit(a) acest vis poate prevesti aparitia unui copil sau o noua relansare emotionala in viata de familie.

Visul in care esti la botezul cuiva mai simbolizeaza si maturitatea ta in gandire sau profesie. Se poate ca in viata reala sa fi dispus sa indrumi pe cineva cu scopul de ajutorare, de initiere intr-un domeniu. Cineva poate sa te caute sa iti ceara sfatul pretios intr-o problema delicata la rezolvarea careia iti vei aduce o contributie substantiala.

Totodata acest vis prevesteste si noi influente in viata ta, poate sa fie vorba de o persoana care te va influenta puternic si pozitiv in perioada urmatoare sau poate sa fie vorba de niste intamplari care te vor afecta de asa natura incat iti vei schimba atitudinea in bine.

In general botezul in vis este un simbol care face referire la o transformare de substanta in fiinta ta si in cele mai multe cazuri se refera la transformarile de natura spirituala, semnifica regandirea si repozitionarea benefica, are legatura cu apropierea de adevar si renuntarea la o viata neroditoare, care nu aduce ceva bun pentru ceilalti.

Tocmai de aceea acest gen de vis este posibil sa anunte o hotarare pe care o vei lua in viitor si care va avea ca rezultat indreptarea atentiei tale catre binele comun, spre actiuni altruiste si benevole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.