Interpretare vis in care in loc de apa ai baut din greseala o solutie sau alcool

0
164
Interpretare vis in care in loc de apa ai baut din greseala o solutie sau alcool

Interpretarea viselor in care in loc de apa ai baut din greseala o solutie sau alcool se refera la mici esecuri pe care o sa le ai, la decizii incorecte sau masuri gresite.

Daca visezi ca iti este sete si vrei sa bei apa dar in loc de apa bei alta solutie atunci este posibil ca in realitate sa te astepti la ceva insa o sa se intample altceva, cu alte cuvinte nu o sa fie precum te astepti.

Visul in care bei alta solutie in loc de apa reflecta anumite griji care o sa iti dea peste cap linistea in familie sau in activitatea profesionala, este un semn de agitatie si ganduri confuze care pot sa te devieze de la un plan pe care vrei sa il pui in aplicare.

Daca in realitate ti-ai facut niste planuri de afaceri sau de calatorie visul te anunta ca nu o sa iasa exact asa cu doresti, o sa intervina pe neasteptate lucruri marunte sau persoane care iti vor distrage atentia cu fel de fel de prostii.

Visul in general nu are neaparat conotatii negative insa ilustreaza unele modificari aparute pe parcurs, este un semnal ca oricat te-ai pregati pentru un rezultat sau pentru altceva se poate sa intervina o mica modificare.

Uneori visul in care bei alta solutie in loc de apa poate sa semnifice faptul ca in scurt timp o sa ai niste probleme de sanatate, o sa fie nevoie sa iti reprogramezi activitatile pe care ti le-ai propus, o sa iti anulezi anumite calatorii mai lungi.

Citește și:  Interpretare vis in care te plimbi pe un drum de aur

bei alcool in loc de apa

Daca visezi ca iti este sete si in loc de apa bei alcool este posibil ca in realitate sa trebuiasca sa iti schimbi tactica pentru a obtine ceva, semnifica faptul ca o sa recurgi la un comportament sau o atitudine diferita in abordarea unei probleme sau pentru a-ti atinge un scop pe termen scurt.

Daca visezi ca in loc de apa bei alcool inseamna ca in viata reala o sa te amagesti in privinta unui lucru.

In alte interpretari traditionale alcoolul reprezinta transcederea de la un nivel de constiinta la altul, reflecta un proces de tranzit de la un mod de a gandi la unul mai apropiat de spiritualitate.

In acest sens, visul in care bei alcool in loc de apa poate sa fie un semn ca in viata reala o sa iti schimbi fara voie perceptia asupra unui eveniment sau asupra unei persoane, este posibil ca rezultatul unei discutii cu cineva sa se abata spre un subiect diferit decat cel pe care il aveai in minte la inceput.

Daca visezi ca in loc de apa bei alcool s-ar putea ca sa scapi de anumite intelegeri cu alte persoane, sa depasesti anumite bariere de comunicare sau sa reusesti in scurt timp sa ai acces la informatii esentiale pe care o sa le folosesti in afacerea ta.

Daca in realitate ai o afacere care nu prea merge atunci visul este un semn ca in scurt timp si pe neasteptate o sa primesti un pont din partea cuiva pentru a trece de blocajul financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.