Interpretare vis in care apare funie

0
4043
Interpretare vis in care apare funie

Interpretarea viselor in care apare funie. In traditia romaneasca se spune ca atunci cand visezi ca faci nod la o funie inseamna ca iti vei face un amic care iti va fi fidel pe viata. In cazul in care ai visat ca esti legat cu funia foarte strans inseamna ca in realitate vei avea parte de multe obstacole, poate ca nu prea reusesti sa duci la bun final ceea ce ai inceput la locul de munca.

Destinul nu iti este deloc favorabil si in plus e posibil sa ai mult ghinion. In cazul in care visezi ca te urci pe ceva folosindu-te de o funie inseamna ca in realitate esti foarte convins ca iti vei depasi toate temerile, nu vei avea nici o frica si in cazul in care ai dusmani inseamna ca ii vei invinge si nu vei avea nici o problema cu ei. Pe de alta parte se mai poate vorbi si despre obisnuinta in relatia de cuplu, despre faptul ca decazi si rutina iti face foarte mult rau, e posibil sa vrei sa te desprinzi.

Funia este de regula simbol al justitiei rationale, al moralitatii si al constiitei. In cele mai vechi timpuri se folosea ca si unitate de masura deci putem a ne raportam si la acest lucru. Daca visezi o funie adunata in ghem inseamna ca vei avea parte de o perioada de odihna, vrei sa te aduni, sa te calmezi ca sa incepi apoi cu forte proapete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bratara

funie

Consultati si simbolurile pentru cuvintele „sfoara”, „ata”, „franghie”, „snur”, „lant.

Atunci cand visezi ca tii in mana o funie cu multe noduri inseamna ca in realitate vei avea parte de unele noutati foarte dureroase, dupa care urmeaza o perioada de mare tristete in viata ta. Atunci cand visezi ca infasori orice animal cu precadere o pasare intr-o funie inseamna ca reusesti sa iti vezi adevarata personalitate, iti dai seama ca esti un om rau si din cauza asta poti sa provoci multa durere prietenilor, pe care ii vei soca intr-un fel cu caracterul tau.

Daca visezi ca ai o funie adunata sau pe care o infasori pe brat inseamna ca trebuie sa ai grija cu cine te iei la drum sau cu cine socializezi deoarece e posibil sa ai ghinion si sa iesi in pierdere. Atunci cand visezi ca ai o fuinie rupta si o arunci pe jos sau o vezi jos rupta inseamna ca planurile pe care le aveai inainte nu mai au nici un folos in prezent si e momentul sa le dai uitarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.