Interpretare vis in care apare o molie

0
274
Molie Sursa: gradinaritdupaureche.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apare o molie. Molia din vis reprezinta lipsa de energie, batranetea spirituala, preconcenptiile si prejudecatile persoanei care le viseaza dar si dificultatea in acceptarea schimbarilor, din simplul motiv ca persoana cu pricina este mult prea atasata de trecut, este caracterizata de pasivitate si de multa nostalgie.

Molie Sursa: gradinaritdupaureche.wordpress.com
Molie
Sursa: gradinaritdupaureche.wordpress.com

Se mai spune ca atunci cand visezi ca ai multe molii in imbracaminte inseamna ca vei suferi unele neplaceri acasa, poate cineva drag te deziluzioneaza, atunci cand visezi ca fugi dupa molii si vrei sa le prinzi iar in cele din urma reusesti inseamna ca vei reusi sa castigi fata de cei care nu te suporta si iti vor raul.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca moliile din vis sugereaza o stare psihica de oboseala, multa lene, poate chiar o mentalitate conservatoare, traditionalista, neputinta de a se obisnui cu lucrurile noi, incapacitatea de a face fata modificarilor vietii, melancolie cat si imposibilitatea de a iesi din trecut si a pasi catre viitor sau macar catre prezent. De cele mai multe ori daca visam insecte sau molii chiar, acestea sugereaza ideea ca ceva anume ne sacaie, nu ne da pace si ne nelinisteste.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here