Astrologie relationala – astrele si relatiile cu cei din jur

0
229
Astrologie relationala

Astrologia relationala reprezinta una dintre cele mai interesante ramuri ale astrologiei avand in vedere ca studiaza, dupa cum insusi numele spune, relatia dintre doua persoane. Analizand astrograma unei persoane, un astrolog poate afla lucruri interesante despre comportamentul acesteia, despre evolutia din punct de vedere psihologic si din punctul de vedere al personalitatii, despre evenimentele care ii vor brazda existenta, dar analizand in paralel doua astrograme, un astrolog poate observa modul in care evenimentele care se petrec la nivel astral vor influenta evolutia relatiei dintre persoanele ale caror astrograme sunt analizate.

Cele mai multe persoane apeleaza la acest tip de astrologie atunci cand se afla intr-o relatie cu o persoana de sex opus si doresc sa analizeze gradul de compatibilitate. Insa, astrologia relationala nu se rasfrange doar la acest tip de analiza, ci este o ramura foarte complexa a astrologiei. Din punctul de vedere al astrologiei relationale orice tip de relatie dintre doi indivizi poate fi analizata.

astrele si relatiile cu cei din jur

De-a lungul timpului, astrologii au ajuns la concluzia ca orice relatie, chiar daca este o relatie personala sau nu, poate fi caracterizata sub doua aspecte: aspectul individual, fiecare entitate este tratata individual si aspectul complex, cand cele doua entitati formeaza un tot, iar relatia dintre ele este prolifica. De asemenea, astrologii au ajuns la concluzia ca doua entitati se atrag sau se resping din punctul de vedere al astrologiei relationale.

Pe langa faptul ca astrologia relationala analizeaza relatia dintre doi indivizi, aceasta poate oferi informatii interesante despre personalitatea unuia dintre acestia, informatii care pot fi folositoare pentru o mai buna intelegere a propriei persoane si a propriei evolutii.

Citește și:  Iubire si bani - Pesti - Ianuarie 2013

Cum pot fi analizate relatiile dintre indivizi?

De-a lungul vremii au fost elaborate mai multe metode prin care relatia dintre doi indivizi a putut fi analizata, cea mai populara tehnica fiind denumita sinastrie. Aceasta presupune suprapunerea hartilor natale, conditia fiind ca semnele zodiacale sa coincida. Dupa ce astrogramele au fost suprapuse, astrologul va analiza atent relatiile dintre pozitia planetelor dintr-o harta cu cea din harta alaturata, accentul fiind pus in special pe planetele cele mai active.

Pozitia planetelor in cele doua astrograme permite astrologului sa observe energiile si informatiile care se transmit intre ele si bineinteles intre persoanele respective, pentru a se concluziona compatibilitatea dintre acestea.
Compatibilitatea dintre doua persoane reprezinta unul dintre cele mai importante si in acelasi timp populare aspecte ale astrologiei relationale.

Cum va poate ajuta astrologia relationala?

Cum va poate ajuta astrologia relationala

Pe langa faptul ca astrologia relationala va poate ajuta sa aflati lucruri interesante despre dumneavoastra si relatiile cu cei din jur, analiza astrogramei din acest punct de vedere poate avea mai multe avantaje:
• Aflarea probabilitatii inceperii unei noi relatii.
• Aflarea modului in care subconstienutul lucreaza in cazul fiecaruia dintre membrii unei relatii, indiferent de tipul acesteia, si cum aceasta poate influenta relatia respectiva.
• Modul in care o relatie amoroasa poate fi imbunatatita si felul in care fiecare membru al acesteia percepe dragostea.
• Cum influenteaza diferentele dintre indivizi relatia dintre acestia.
• In cazul in care o relatie dintre doi indivizi trece printr-o perioada nefasta, astrologia relationala poate fi o metoda sigura de a afla modul in care aceasta poate fi imbunatatita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.