Interpretare vis in care apar funeralii

0
697
Funeralii Sursa: ripvip.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apar funeralii. Atunci cand visezi ca mergi la funeraliile cuiva inseamna ca vei da gres in ceva, fiind posibil sa te casatoresti si foarte tarziu deoarece esti axat pe cu totul alte lucruri, insa poate sa reprezinte si multa tristete pentru un apropiat al tau. Atunci cand visezi ca mergi la inmormantarea cuiva din familie si afara este soare inseamna ca in realitate toata familia ta va avea parte de sanatate si de o stare foarte buna in general. In cazul in care vremea este urata atunci cand visezi ca mergi la o inmormantare inseamna exact contrariul si anume vor aparea neczauri in familia ta si vor fi multe probleme de sanatate. In cazul in care visezi ca mergi la funeraliile unei persoane care nu iti este cunoscuta inseamna ca in realitate vei avea foarte multe probleme de intelegere cu cei din jur, nu vei reusi sa comunici deloc armonios cu ei. Daca visezi ca iti bate clopotul in semn de inmormantare inseamna ca vei afla unele noutati de la amici sau rude care te vor intrista.

Funeralii Sursa: ripvip.wordpress.com
Funeralii
Sursa: ripvip.wordpress.com

Daca visezi ca tu bati in clopot la funerariile cuiva inseamna ca vei avea foarte multe necazuri. Funerariile din vis mai reprezinta desigur si faptul ca te afli la sfarsitul unui drum in viata, poate inchei un proiect sau o etapa a vietii tale, se poate vorbi de finalizarea unor studii sau a unor cursuri mai ales in cazul tinerilor, insa orice sfarsit inseamna si un nou inceput, asa cum este in toate cazurile si in plus nu trebuie sa va panicati, nu mereu este semn de moarte. Se mai poate discuta si despre faptul ca tu singur decizi sa lasi balta o situatie, poate chiar renunti la o legatura stransa pe care o aveai cu o persoana anume, din cauza simtamintelor nepotrivite, a incompatibilitatii insa daca visezi ca esti la funerariile unui necunsocut se poate spune si ca in realitate esti un om rece, frivol, nu prea te implici sentimental in nimic, nu legi nici o prietenie, nu prea esti receptiv nici la stimulii pe care ii primesti, esti insensibil si mereu criticat pentru aceste aspecte. Inmormantarea din vis mai reprezinta si faptul ca traiesti o mare drama in adancul sufletului tau, motiv pentru care nu mai gandesti lucid, rational, esti predispus greselilor fatale, mai ales pentru ca esti umbrit de o mare durere si suferinta iar melancolia te sapa din ce in ce mai tare. Se poate sa abandonezi ceva sau pe cineva la care tii foarte mult.

Cand visezi ca mergi la funerariile cuiva strain tie se mai spune si ca in realitate e posibil sa te decizi sa lasi toate constrangerile in urma, sa nu te mai iei dupa reguli, sa spargi toate barierele, alungi orice gand negativ sau vechi, incepi o noua viata, deoarece te-ai saturat de cel care erai, insa toate acestea vin si cu despartiri grele, cu plans si amaraciune in suflet. Daca visezi ca participi la propriile funerarii inseamna ca inca nu ai reusit sa inveti din greseli, inca mai gafezi si nu esti atent la nimic, iar asta iti devine practic un obicei din care nu mai poti evada, a devenit o parte din tine.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca funerariile din vis mai pot prevesti si faptul ca ori te casatoresti in scurt timp ori vei avea un copil sau cineva din familia ta va avea un nou copil. Atunci cand visezi o lumanare de funerarii inseamna ca in realitate tu singur pui capat unor proiecte a caror finalizare nu o vezi prea curand si te decizi ca mai bine nu te mai chinui in zadar si incepi sa faci altceva mult mai bu pentru tine.

Cand visezi ca iti moare o ruda si trebuie sa mergi la funerariile sale inseamna ca de fapt vei avea parte de eliberare de necazuri, reusesti sa alungi toate energiile negative din viata ta. Insa in popor se spune ca daca visezi ca cineva a murit inseamna ca i-a murit moartea dar daca il visezi deja mort si mergi la funerariile sale inseamna ca acea persoana va pati ceva rau. Daca visezi ca porti negru mai ales la funerarii inseamna ca destinul iti va fi favirabil insa trebuie sa te temperezi oricat de mult noroc ai avea in realtiile cu persoanele de sex opus si la locul de munca. Mai prevesteste si indepartarea tuturor nenorocirilor.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „inmormantare”, „cimitir”, „doliu”.

Atunci cand visezi ca participi la funerariile unuia dintre parinti chiar daca acesta este in viata oricat de dureros ar putea fi visul tau pe parcursul noptii si chinuitor este de fapt un semn bun. Acesta te avertizeaza asupra faptului ca trebuie sa fii matur sa te pui pe picioarele tale si sa nu-ti mai stresezi parintii cu necazurile marunte pe care le ai deoarece si ei au probleme si nu se mai pot ingriji zilnic de capriciile tale. Astfel ca aceasta moarte din vis a parintilor iti da un impuls pentru a te maturiza si pentru a creste din punct de vedere spiritual, sa incerci sa devii independent si sa nu mai depinzi de nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here