Interpretare vis in care apare un far

0
54
Un far Sursa: bec-led-auto.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un far. Atunci cand visezi un far inseamna ca in realitate vei avea parte de multe schimbari in viata ta. In acelasi timp farul din vis mai reprezinta si schimbarea atitudinilor tale in legatura cu anumite aspecte ale vietii insa acesta prevesteste mai mult faptul ca vei regreta acele schimbari, deoarece ele nu sunt tocmai cele potrivite.

Un far Sursa: bec-led-auto.blogspot.com
Un far
Sursa: bec-led-auto.blogspot.com

Atunci cand visezi un far mai inseamna si ca te asteapta o viata placuta in general, vei avea parte numai de bucurii, insa penru asta va trebui sa iei o hotarare care sa produca modificarea in bine. Un far aprins in vis reprezinta multe decizii grele de luat, imposibilitatea de a vedea obstacolele acolo unde sunt si desigur nesiguranta in alegeri. Insa se mai spune ca atunci cand visezi ca stai langa un far inseamna si ca simti nevoia sa fii ocrotit, vrei sa ti se ofere un sfat, poate o sugestie.

Atunci cand visezi un far care clipeste inseamna ca in realtate vei avea un destin favorabil si norocul va fi de partea ta pentru o buna perioada de timp. Atunci cand visezi un far luminos foarte puternic in noapte inseamna ca va trebui sa te gandesti bine la alegerile pe care le faci, mai ales pentru ca vei avea multe sanse de reusita insa nu le poti onora chiar pe toate.

Cand visezi un far care se stinge inseamna ca ai reusit sa uiti de ceea ce simteai pentru o persoana, o uiti, o lasi in trecut, insa in momentul in care visezi un far stins de tot, inseamna ca vei avea multe piedici, nu vei scapa de ele, in plus, ca si sfat de care ar trebui sa tineti cont este indicat sa nu faceti drumuri lungi a doua zi dupa ce ati visat asa ceva. Mai ales pentru ca un far stins poate sa insemne si faptul ca e posibil sa mori. Atunci cand visezi ca te uiti la un far inseamna ca in realitate te vei schimba total, iti vei modifica toate principiile si tot ce aveai in cap la un moment dat, insa acest lucru iti va da o mare frustrare, te va supara in cele din urma. Cand visezi ca te apropii de o lumina ce apartine unui far inseamna ca vei reui sa te bucuri de toate aspectele vietii deoarece esti un om optimist si vezi partea buna a lucrurilor mereu.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „reflector”.

Un far in vis mai inseamna si ca veti avea un destin favorabil din toate punctele de vedere insa unii talmacitori de vise sunt de parere ca un far reprezinta sprijinul permanent pe care il dorim in viata, faptul ca avem un caracter foarte firav, nu stim sa ne impunem si avem mereu nevoie de confirmari. Daca visezi un far care nu poate sa mearga, sa lumineze, este stricat sau parasit inseamna ca sunteti foarte confuz in relatiile de iubire, nu prea stiti ce sa faceti, nu puteti sa va rezolvati dilemele sau sa puneti punct unei confuzii, putand reliefa si faptul ca va lasati condus de toata lumea, sunteti usor de influentat.

Avand in vedere ca farul din vis reprezinta astfel si lumina dupa care se ghideaza cei ce calatoresc pe mare ca sa ajunga la tarm, farul din vis poate sa simbolizeze astfel si drumul pe care il urmam in viata, sprijinul pe care il solicitam sau trebuie sa il cerem ca sa ne putem ghida mai bine in viata. Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca farul poate sa avertizeze adesea un recif sau poate un obstacol ce se afla la tarm, motiv pentru care el poate sa avertizeze astfel si in viata reala asupra unor piedici care ni se pun, mai ales cand vine vorba de sentimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here