Interpretare vis in care apare un cutit

0
1144
Un cutit Sursa: galaxiaborg.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un cutit. Atunci cand visezi un cutit inseamna ca vei avea parte de multa analiza si de diferentiere, cutitul fiind simbolul taierii, al impartirii iar daca cineva taie in vis pe altcineva cu un cutit inseamna ca nu mai tine cont de el. Cutitul poate sa reprezinte si faptul ca tai ceva, triezi deci atunci cand imparti responsabilitatile inseamna ca nu mai este necesar sa faci totul de unul singur.

Cutitul in vis mai inseamna si ca puteti aborda ceva nou, trebuie sa comunicati ceva unei persoane anume, insa poate reprezenta si un simbol sexual falic. Daca o persoana viseaza un cutit inseamna ca aceasta se va lasa prada instinctelor iar daca visati ca ascutiti un cutit inseamna ca veti fi in realitate ispitit sa va inselati partenerul de viata.

Un cutit Sursa: galaxiaborg.blogspot.com
Un cutit
Sursa: galaxiaborg.blogspot.com

Puteti consulta si simbolul cuvantului „sabie” pentru o intelegere mai buna. Cutitul poate fi insa si un vis rau, simbolizand situatii neplacute, onoare stricata, confruntari cu persoane importante, cearta minciuna, prigoniri, rautate, raceala, paguba mare in afaceri, infidelitate, pericol posibil, trebuie sa va feriti de dusmani, iar daca visati ca aveti un cutit inseamna ca va paste o raceala.

Un cutit care va ameninta reprezinta ca veti scapa dintr-o primejdie mare iar daca visati ca ciopliti cu un cutit inseamna ca sunteti o fire instabila. Un cutit cu care taiati ceva in vis inseamna ca veti fi lovit, iar daca va cumparati un cutit inseamna ca veti castiga foarte usor averea in viata. Un cutit de bucatarie reprezinta ca veti avea o atitudine ostila fata de amant sau partenerul de viata cat si discutii conjugale, iar daca vedeti ca gasiti un cutit inseamna ca trebuie sa va masurati cuvintele, pentru ca e posibil sa gresiti in unele afirmatii.

Atunci cand visati un cutit invartit de un bandit inseamna ca va paste un pericol imediat, iar cutitul patat din vis reprezinta posibile atacuri, deci trebuie sa fiti atent. Pe de alta parte un pumnal poate insemna agresiune fizica, incaierare, iar daca visati ca primiti un cutit inseamna minciuni si multe clevetiri, ori se poate sa fiti poftit la masa.

Un cutit ruginit inseamna ca veti avea o mare pierdere iar un cutit cu care taiati ceva in vis reprezinta mult folos, o lupta grea pe care sa o duceti in viata si in care veti iesi invingator. Atunci cand vezi o incaierare cu cutite inseamna ca vei primi o instiintare iar daca visezi ca ai un cutit mai inseamna si ura, violenta in familie, junghiuri, de vreme ce un cutit care zboara spre tine inseamna moarte, boala, insa daca un cutit te ameninta in vis reprezinta faptul ca vei trece printr-o mare primejdie dar vei scapa foarte repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here