Interpretare vis în care ai avut un alt vis

0
685

Există persoane care probabil se întreabă ce înseamnă dacă într-un vis au avut un alt vis. Pentru a interpreta visul este bine ca visătorul să-și amintească mai multe aspecte, simboluri, imagini care au o explicație fiecare. Psihologi celebri – cum este de exemplu Freud – au scris despre astfel de vise. Ei consideră că persoanele pe care le vedem în vise, nu apar în mod întâmplător. Ele prezic evenimente viitoare, fenomene, lucruri care se pot întâmpla.

Dacă explorezi propriile vise și găsești o explicație la detalii, poți descoperi sensul lor în viața reală. Visele ocupă un loc important în destinul tău, ele te pot avertiza asupra unor situații. Visele pot fi legate de viața ta, dar și de destinele altor persoane.

Ce înseamnă un vis într-un vis? Iată câteva aspecte:

  • Dacă visezi că mergi să dormi și visezi ceva, este semn al neatenției și inacțiunii tale.
  • Dacă visezi că ai un vis rău și atmosfera este grea, atunci în viața reală te poți aștepta la probleme.
  • Dacă visezi că dormi și ai un vis pozitiv, care îți produce o stare de bună dispoziție, înseamnă că în viața reală trebuie să uiți de anumite probleme grave.
  • Dacă în vis vezi că dormi și ai un coșmar, arată că vei găsi o rezolvare fericită la o situație dificilă.
  • Dacă în vis vezi cum dormi și în același timp ai și un vis, arată că în realitate ești viclean față de o persoană bună, care se îndoiește de corectitudinea acțiunilor tale.
  • Dacă în vis vezi că ai un alt vis, este semn că încerci să primești informații din lumea subtilă, necunoscută, în acest fel.
  • Dacă visezi că cineva povestește despre visul său, înseamnă că rudele ei vor avea diferite probleme și îi vor cere ajutorul.
Citește și:  Interpretare vis in care vezi un card de ciori zburand deasupra ta

Specialiști spun că o persoană care se vede adormită în vis și în plus are și un alt vis, semnifică că ea suferă de o boală, care poate duce în timp la complicații severe. Mai mult decât atât, un vis cu o persoană adormită care visează poate prezice și moartea.

Fiecare persoană are anumite vise, cu propriile scenarii, simboluri, în funcție de experiența sa de viață și de evenimentele de care are parte. Foarte importantă este interpretarea bună a visului, pentru că o predicție corectă poate deveni deseori realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.