Interpretare vis in care apare o franghie

0
204
O franghie Sursa: eusidomnulmeuisus2012.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o franghie. Atunci cand visezi o franghie inseamna ca trebuie sa te ingrijesti foarte mult de sanatate mai ales daca ai probleme la inima, iar in cazul in care visezi ca ai o franghie in mana inseamna ca vei trage folos din activitatile tale. Atunci cand visezi ca te prinzi de o franghie inseamna ca vei primi sau va trebui sa platesti o dobanda si in cazul in care visezi ca cumperi o franghie inseamna ca vei reusi sa crezi in tine insuti, in popriile tale forte si in puterea pe care o ai. In cazul in care visezi ca intinzi o franghie inseamna ca vei face un drum lung cu mult noroc si realizari iar daca visezi ca tii in mana o franghie foarte mare inseamna ca vei avea parte de intamplari foarte neplacute, de nefericire si de tristete. Atunci cand visezi o franghie inseamna ca vei avea parte de realizari mai ales la locul de munca. In cazul in care visezi ca te incingi cu ea inseamna ca vei avea un profit de proportii.

O franghie Sursa: eusidomnulmeuisus2012.blogspot.com
O franghie
Sursa: eusidomnulmeuisus2012.blogspot.com

Consultati si simbolurile pentru cuvantul „sfoara” sau pentru cuvantul „funie”.

E posibil ca atunci cand visezi o franghie sa ai parte si de multe obstacole in chestiunile banesti, deoarece cei din jur nu te lasa sa progresezi si nu vei putea trece peste piedicile lor. Daca visezi ca te prinzi cu o franghie la mijloc inseamna ca in realitate vei avea multe placeri si bucurii, desigur si bani multi. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o franghie inseamna ca vei afla unele stiri foarte rele, care te vor deprima.

Traditia romaneasca nu da interpretari prea pozitive viselor in care apare o funie sau franghie deoarece aceasta in realitate, fiind folosita ca si legatura, pentru a tine ceva in loc, poate sa fie chiar simbolul constrangerilor, al piedicilor sau chiar al persoanelor care te tin in urma, nu te lasa sa avansezi. Poate sa reprezinte si un lung sir de evenimente care te vor duce la pierzanie. Insa nu trebuie sa uitam nici faptul ca o franghie te poti urca pe ceva inalt, ceea ce poate duce cu gandul la progres in viata sociala sau la locul de munca. Un alt simbol de luat in vedere este si acela al sustinerii, tinand seama de faptul ca franghia este utilizata si de alpinisti ca sa ajunga in varful muntilor, ori pur si simplu sa nu cada, deci poate sa reprezinta in viata reala si faptul ca cineva va sustine, va ajuta, dar nu puteti sa actionati dupa propriile principii, trebuie sa tineti cont doar de sugestiile acelei persoane.

Pe de alta parte unii talmacitori de vise sunt de parere ca o franghie mai poate simboliza si faptul ca esti prins intr-o capcana, nnu ai cale de scapare si astfel devii egoist, incepi sa ii tragi si pe altii in jos numai ca sa nu fii singur in necazurile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here