Interpretare vis in care apare vechi

0
8
Vechi Sursa: firme-vechi.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare vechi. Atunci cand visezi o casa veche inseamna ca sanatatea ta se va inrautati, iar daca visezi un costum in stare veche inseamna ca ai multa hotarare de sine. O fotografie veche in vis reprezinta multe regrete iar o mobila veche inseamna de fapt dragoste stabila, iar atunci cand visezi o oala de cupru veche aceasta reprezinta in realitate ajutorul unei persoane pe care ai face bine sa-l primesti deoarece are intentii pozitive.

Vechi Sursa: firme-vechi.blogspot.com
Vechi
Sursa: firme-vechi.blogspot.com

O orga veche in vis reprezinta sperante noi in dragoste iar atunci cand visezi o palarie veche inseamna ca vei avea parte de multa saracie. In cazul in care visezi un aparat de radio vechi inseamna ca vei avea parte de o calatorie profitabila in domeniul afacerilor iar daca visezi o sabie veche inseamna ca esti prea incapatanat si revendicativ si astfel trebuie sa incerci sa te temperezi.

De regula cna dvisezi ceva vechi se face referire la trecut iar aici situatiile sunt foarte discutabile. Daca visezi o perosana batrana poate sa insemne ca esti foarte invechit, ai principii de moda veche insa daca visezi c ate imbraci cu haine vechi inseamna ca vei avea parte de foarte multe saracii, necazuri, nu te vei descurrca deloc cu banii si toate iti vor sta pe cap pentru multa vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here