Interpretare vis in care scrii o scrisoare

0
1414
Interpretare vis in care scrii o scrisoare

Interpretarea viselor in care scrii o scrisoare are legatura cu unele evenimente din trecut pe care doresti sa le indrepti, inseamna ameliorarea unor situatii sau relatii.

Daca visezi ca scrii o scrisoare de iubire este un semn ca in viata reala nutresti speranta de a revigora o relatie cu o persoana de sex opus. Daca in trecut ai gresit cuiva sau ai contribuit la deteriorarea legaturii sentimentale cu cineva atunci visul te anunta ca in scurt timp vei depune eforturi in scopul revigorarii acelei relatii.

Este posibil sa contactezi pe cineva pentru a-i propune o impacare sau mentinerea in bune conditii a prieteniei. Visul in care scrii o scrisoare mai poate insemna si nevoia de a contacta persoane pe care nu le-ai vazut de mult timp sau o hotarare instantanee de a te revedea cu cineva anume din trecutul tau.

Daca in vis scrii randuri pe care nu le poti intelege atunci este posibil ca in realitate sa sa ai dificultati in pornirea unei afaceri sau a unei activitati profesionale sau de alta natura. Inseamna ca nu ai inca siguranta reusitei tale si nu ai stabilit inca modalitatea prin care iti vei duce la indeplinire un plan anume.

scrii o scrisoare

De multe ori a visa o scrisoare reprezinta un raspuns pozitiv la o problema, vesti bune de afaceri si castiguri nesperate, faptul ca tu esti cel(cea) care scrie scrisoarea poate exprima astfel posibilitatea ca sa contactezi pe cineva in ideea unei asocieri benefice. Nu ar fi de mirare ca in zilele urmatoare sa iti vina ideea de a face o propunere cuiva din anturajul tau sau unei rude in legatura cu niste castiguri materiale.

Citește și:  Interpretare cifre, semne de punctuatie si litere ce apar la ghicitul in cafea

Visul cuprinde si explicatii mai extinse in cazul in care scrii anumite litere cu caractere majuscule, acest lucru simbolizand anumite persoane sau lucruri care ar putea incepe cu acea litera. Spre exemplu, daca visezi ca scrii litera “A” s-ar putea ca in viata reala sa ai de-a face cu o persoana a carei nume incepe cu aceasta litera, ori vrei sa transmiti ceva important unei astfel de persoane. La fel se aplica si in cazul celorlalte litere.

Daca scrii in vis de mai multe ori aceeasi litera este un semn ca evenimentul este cu atat mai important pentru tine, are o semnificatie mai profunda sau necesita mai multa atentie din partea ta.

A visa ca scrii o scrisoare cuiva poate insemna in ultima instanta si un motiv de bucurie pe care il vei produce cuiva apropiat, probabil in zilele ce urmeaza o sa faci o vizita cuiva drag si impreuna veti depana amintiri placute.

De asemenea, visul in care scrii ceva pe o coala de alta culoare decat cea alba poate sa constituie un semnal de bucurii marunte de ordin sufletesc, denota sentimente pasionale daca hartia este cu tenta rosiatica sau in cazul in care hartia este foarte veche atunci este posibil ca sa ai o bucurie impreuna cu cineva de pe urma unor mosteniri de familie. Nu este exclusa nici posibilitatea de a imparti ceva bunuri comune impreuna cu un bun si vechi prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.