Interpretare vis in care apare o bufnita

1
21629
Interpretare vis in care apare o bufnita

Interpretarea viselor in care apare o bufnita. Atunci cand visezi bufnita inseamna ca vei avea un castig financiar insa trebuie sa ai grija sa nu fii furat, trebuie sa fii mai precaut cu investitiile pe care le faci.

Bufnita din vis nu are absolut nici o legatura cu cucuveaua care in traditiile populare prevesteste moartea cuiva sau o nefericire, aceasta fiind doar animal de noapte, simbolizand umbrele, deci instinctul uman care poate adesea sa ne rapeasca linistea sau poate simboliza chiar linistea de care avem nevoie sau echilibrul sufletesc pe care trebuie sa-l dobandim intr-o lume intunecata, plina de dusmani si de rautati.

bufnita care zboara

In acelasi timp daca visezi ca sperii o bufnita iar aceasta zboara departe inseamna ca vei avea in viata conditii mult mai bune de trai, nu vei duce lipsa de nimic si fericirea iti va umple toate zilele. Bufnita mai poate reprezenta si certurile cu cei mai batrani din familie.

In cazul in care visezi o bufnita se mai spune si ca esti o persoana inteleapta, ai o educatie buna si te bazezi pe ea in realtiile cu ceilalti, ceea ce iti va aduce un foarte mare castig de sine. Daca visezi ca auzi un sunet de bufnita acesta poate sa sugereze faptul ca esti avertizat asupra uno pericole iminente, deci trebuie sa fii pregatit in viata pentru orice, mai ales daca ai niste sentimente de frica pe care incerci sa le refulezi.

Daca visezi o bufnitia care sta in casa ta, mai ales daca aceasta sta la fereastra inseamna ca vei intra intr-o perioada plina de necazuri, de nenorociri, pe care evindent ca nu ai cum sa le ocolesti, insa in acest fel macar esti avertizat ca sa iei lucrurile ca atare si sa incerci sa le rezolvi in timp. Nu trebuie sa ne panicam sau sa intram intr-o stare de depresie, deoarece tot ce e rau cat si tot ce e bun vine si pleaca, viata este plian de suisuri si de coborasuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cantec

Uniitalmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand iti apare o bufnita in vis aceat sa reprezinta faptul ca prietenii sau cel putin cei pe care ii considerai prieteni sunt impotriva ta si vor sa iti faca rau ori pur si simplu nu te apreciaza asa cum ii apreciezi tu pe ei si totul se va intoarce impotriva ta la un moment dat.

bufnita

 

Nu trebuie sa uitam ca in viata este necesar sa dam atat cat primim, sa nu cadem sclavii unor oameni numai din nevoia de a arata ca noi putem oferi foarte multe si in schimb sa ne multumim cu firimituri, cu resturi pe care le primim numai pentru ca cei din jur nu ne apreciaza.

In alta ordine de idei, in momentul in care visam o bufnita aceasta poate sa sugereze si faptul ca suntem persoane singuratice, ne complacem in melancolie, in sufletul nostru domneste o tristete profunda si ar trebui sa facem ceva in acest sens. Pe de alta parte poate sa avertizeze si asupra unui posibil accident care se va finaliza cu o moarte, deoarece bufnita adesea, desi este un animal pasnic, reprezinta un pericol pentru noi, mai ales pentru ca este un pradator de noapte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.