Interpretare vis in care apare un cadou

0
8877
Interpretare vis in care apare un cadou

Interpretarea viselor in care apare un cadou. Atunci cand visezi ca primesti cadou un halat inseama ca esti foarte ingamfat iar daca visezi ca impachetezi un cadou inseamna ca ai sentimente ascunse pentru cineva si astepti momentul propice ca sa fii sigur daca acestea sunt reciproce, pana sa i le divulgi.

Daca visezi ca primesti sau faci cadou o minge inseamna ca esti o persoana fidela, tandra, credincioasa fata de partenerul tau. Consultati si simbolurile cuvantului „dar”, pentru mai multe explicatii.

De reula cadourile din vis reprezinta motiv de bucurie, de petrecere, faptul ca veti avea parte de multe clipe frumoase alaturi de cei dragi, posibil sa aveti si surprize placute, sa aveti destinul de partea voastra, iar nimic sa nu va umbreasca aceasta bucurie. In acelasi timp, cadourile din vis reprezinta si faptul ca sunteti o persoana sociabila si va bucurati de aprecierile celor din jur, va faceti multe relatii frumoase iar din acest motiv toate va merg bine in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apar bani

cadouri

Daca visati ca sunteti inconjurat de multe cadouri, acest vis mai poate semnifica si faptul ca sunteti o fire mai materialista, aveti abilitatea de a va face numai cunostinte bune, cu o pozitie sociala inalta, cu o stare financiara stabila.

Daca visati ca va cumparati un cadou inseamna ca va veti achizitiona unele lucruri in casa, poate din nevoie, poate pur si simplu din placere, pentru ca va place eleganta, va place stabilitatea si rafinamentul.

In cazul in care visezi ca impachetezi un cadou inseamna ca in realitate ai sentimente frumoase pentru cineva si iti este frica sa ii spui. Daca visezi ca faci cadou o minge inseamna ca esti o fire fidela si foarte dragastoasa fata de persoana iubita.

Daca o femeie viseaza ca primeste cadou un parfum de la un barbat inseamna ca in realitate va avea parte de aventuri amoroase, foarte pasionale si foarte riscante, e posibil sa sufere in cele din urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.