Interpretare vis in care apari dormind

0
29386
Interpretare vis in care apari dormind

Interpretarea viselor in care apari dormind. Atunci cand te visezi dormind intr-un pat inseamna ca te vei imbolnavi iar daca te visezi dormind in iarba verde prevesteste un mare noroc in viata.

Daca te visezi dormind la o femeie inseamna ca de fapt vei avea parte de o stare sufleteasca foarte proasta iar daca te visezi dormind in biserica este posibil ca in realitate sa ai parte de o stare de lenevela iar in perioada urmatoare nu vei reusi sa faci mai nimic. Totodata daca te visezi dormind intr-un leagan inseamna ca vei avea parte numai de zile bune.

Se mai spune ca daca te visezi dormind inseamna ca vei pierde o suma foarte mare de bani iar daca te visezi dormind langa o fata inseamna ca vei avea neplaceri in dragoste. Cand te visezi dormind in iarba se mai spune ca visul prevesteste o boala, faptul ca vei zace la pat o scurta perioada.

Atunci cand visezi ca dormi se mai spune ca trebuie sa fii foarte precaut cu investitiile pe care le faci, e posibil ca acestea sa iti dauneze, iar daca visezi ca un betiv doarme inseamna ca e posibil sa depui foarte mult efort, sa te epuizezi in zadar pentru un proiect, care nu isi are sensul.

Daca visezi ca dormi pe asternuturi albe inseamna ca foarte multe greutati vor veni in viata ta iar daca visezi ca dormi cu un copil inseamna ca vei avea parte de veselie. Cand visezi ca dormi cu femei inseamna ca vei avea parte de foarte multe inselaciuni, cei din jur te vor minti, iar daca visezi ca dormi cu o fata tanara inseamna ca ceva inedit va interveni in viata ta, multe piedici iti taie calea, tocmai ca sa nu ai nici un fel de satisfactie.daca visezi ca dormi singur intr-un pat foarte gol inseamna ca cineva te-a mintit, te-a indus in eroare si acum vrea sa dezminta totul.

Daca visezi ca dormi in biserica inseamna ca esti un om lipsit de initiativa, extrem de molcom, fara pic de vointa. Daca visezi ca dormi intr-un leagan inseamna ca vei avea parte de un viitor foarte bun, vei fi bucuros alaturi de membrii familiei tale, daca visezi ca dormi in iarba aceatsa reprezinta faptul ca te vei imbolnavi, e posibil sa ai multe de pierdut, insa sa faci si o calatorie la care nu te astepti, sa castigi chiar multe de pe urma acesteia.

Daca visezi ca dormi in iarba verde inseamna tot ca vei avea de tras putina vreme dupa o boala mai crunta, insa vei primi si sprijin exact de unde nu te astepti iar daca visezi ca dormi intr-un pat inseamna ca e posibil sa ai parte de cateva castigrui, mici dar de folos.

Atunci cand visezi ca dormi in patul altuia inseamna ca ei un fond sufletesc foarte bun, ei o stare de spirit placuta, daca visezi ca dormi in strana unei biserici inseamna ca vei primi sprijinul lui Dumnezeu in unele situatii, daca visezi ca dormi la o femeie inseamna ca vei avea parte de multa tristete, te vei amari in zadar, mai ales pentru ca nemultumirile ti el provoci singur.

Atunci cand visezi ca dormi pe o pajiste inseamna si ca urmeaza in viata ta o perioada foate frumoasa, plina de armonie, de calm, de romantism poate, insa daca visezi ca dormi langa o fata tanara pe pajiste inseamna ca vei avea parte de unele deziluzii in ceea ce priveste iubirea.

Atunci cand visezi ca dormi pe pamant inseamna ca vei fi foarte mahnit din anumite motive care nimeni nu-ti ofera rezolvare. Daca visezi ca domri pe o perna cu multe pene scoase afara inseamna ca te poti bucura in curand din cauza unui castig de proportii, ori poate iti implinesti un vis de vis mult dorit, un tel la care visai de multa vreme.

Citește și:  Interpretare vis in care apare agricultura

dormind

Atunci cand visezi ca dormi pe o saltea cu pene inseamna ca te vei indragosti foarte tare, vei simti pasiunea in cele mai sublime forme. Atunci cand visezi ca dormi insa mergi prin somn inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija de tine, deoarece e posibil sa te pandeasca o primejdie, daca visezi ca dormi pe un scaun inseamna ca esti un om care mereu gandeste pozitiv, este foarte calm cu cei din jur si niciodata nu se enerveaza.

Atunci cand visezi ca dormi pe o veranda inseamna ca in realitate vei ave aparte de foarte multi dusmani care vor sa iti faca rau, cand visezi ca cineva doarme inseamna ca trebuie sa ai foarte mare grija de tine, sa nu faci investitii financiare fara cap, deoarece le vei pierde.

Atunci cand visezi ca dormi foarte adanc inseamna ca esti un om pasiv, lipsit de initiativa, nu te impui pentru nimic, esti rece si distant. E posibil ca in tot acest context sa fie vorba si de o frustrare, deoarece mai sunt implicate si alte caracteristici precum fuga de responsabilitati, teama de a se implica in proiecte noi, lene.

Atunci cand visezi ca dormi imbracat inseamna ca simti cum te preseaza timpul, nu mai stii incotro sa o apuci din cauza lipsei de vreme, totul pare in jurul tau sa o ia razna, simti ca vrei sa pui punct unei situatii sa nu te mai lasi blocat in rutina, sa nu cazi prada viciilor umane, esti insa forte stresat si nu reusesti sa te destinzi.

Atunci cand visezi ca dormi dezbracat inseamna ca in aparenta te simti comod, ai impresia ca traiesti intr-o lume de basm insa aceatsa venind odata cu ideea de ifantilitate mai poate predispune si la vulnerabilitate, singuratate sau nesiguranta in fata unei probleme, e posibil sa fie vorba chiar de lipsa afectiunii materne.

Daca visezi ca dormi singur dezbracat inseamna ca in realitate vei avea parte de multa detasare, vei reusi sa iei o pauza de la toate si nu te vei mai ingrijora cu privire la ceea ce trebuie sau nu sa faci, nu-ti mai pasa de regulile sociale, iti impui singur sa iti vezi numai de treburile tale, ca sa poti fi fericit, insa asta poate duce si la izolare.

In cazul in care visezi ca dormi cu cineva inseamna ca nu iti pasa de treburile celor din jur, pari lipsit de inima pentru unii aproiati deoarece niciodata nu te implici si niciodata nu vrei sa iti arati sentimentele. Insa ar trebui sa incerci sa te responsabilizezi singur, sa te mai implici si in proiecte de colaborare, nu numai individuale.

Daca visezi ca dormi afara in picioare si nu te simti bine deloc, stai in frig si dezvelit inseamna ca esti o persoana nesigura, motiv pentru care iti creezi multe probleme, iti pui singur obstacole in viata, risti sa ajungi o persoana anioasa, ti-e frica, nu vrei sa fii implicat in atributii de rutina, nu te simti confortabil printre oameni, in acelasi timp insa nu vrei nici sa te rupi de vechile indeletniciri.

Atunci cand visezi ca dormi se ai poate spune ca in realitate poti sa te detasezi, sa te dai un pas in spate si sa privesti toate situatiile obiectiv, fara sa te implici emotional sau de alt fel, poti sa gandesti corect, fara sa te bazezi pe principiile tale, esti o persoana echilibrata si justitiara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.