Interpretare vis in care esti la o inmormantare si plangi

0
10234
Interpretare vis in care esti la o inmormantare si plangi

Interpretarea viselor in care esti la o inmormantare si plangi se refera la unele realizari si evenimente placute sau mai putin placute ce vor avea loc in scurt timp. Daca te visezi la o inmormantare cu multa lume si esti inlacrimat(a) este un semn ca niste vechi iluzii se vor risipi si te vei vedea fata in fata cu realitatea. Se mai spune ca asemenea scena prevesteste si despartirea de o perioada a copilariei sau de un mod copilaresc de a privi lucrurile.

Daca in vis plangi in hohote atunci este un semn ca o veche relatie de prietenie sau amor se va termina. Faptul ca asisti la o imormantare in vis sugereaza si ideea unei casnicii nereusite a cuiva insa situatia nu te intristeaza ci mai dgraba e o usurare pentru tine. S-ar putea ca in viata reala o cunostinta apropiata sa divorteze de un partener sau partenera nepotrivita iar in cazul acesta divortul are un aspect pzitiv si oarecum imbucurator.

Visul simbolizeaza si transformari personale sau ale altora, schimbari de atitudine, schimbari in gandire cu efecte pozitive, schimbari de statut ori schimbari fundamentale in viata cuiva. Daca visezi ca esti la inmormantarea unui prieten apropiat si plangi atunci s-ar putea ca in scurta vreme sa asisti in realitate la o schimbare in bine in viata acelui prieten.

Daca in timpul inmormantarii vezi multa lume stransa la eveniment este un semn care arata ca schimbarea cuiva va afecta foarte multa lume. Daca esti singur(a) la inmormantare atunci este vorba mai mult de o relatie strict personala cu cineva care isi va schimba atitudinea fata de tine.

Citește și:  Interpretare vis in esti in moarte clinica si iti revii

la inmormantare

In plan personal visul acesta face aluzie si la o renuntare din partea ta. Exista sansa ca intr-un viitor nu prea indepartat sa renunti la un mod materialist de a gandi si actiona, sa adopti o pozitie mult mai spirituala in raport cu ceilalti si cu tine insuti.

In unele cazuri a te vedea ca plangi la o inmormantare mai ilustreaza si bucuria de a scapa de un vechi resentiment ce te-a apasat ani la rand.

In acest caz poate sa fie vorba de amintirea unei relatii care te-a marcat foarte mult, sau dorul de o anumita persoana. In astfel de cazuri se spune ca vei depasi in curand starea de spirit respectiva, sau o sa se intample ceva care o sa iti aline dorul de un parinte, dorul de un fost iubit – o fosta iubita.

Daca visezi ca afara este frumos si insorit atunci s-ar putea ca in cateva zile sa primesti o veste foarte buna in legatura cu o cununie sau alt eveniment la care o sa fi invitat(a) si care te va bucura foarte mult.

Daca afara este timp urat si ploua atunci este un semn ca problemele pe care le ai in afacere sau la locul de munca se vor rezolva in curand. Daca ai greutati financiare acest vis semnaleaza aparitia unor oportunitati care te vor ajuta foarte mult la depasirea lipsurilor. Totodata mai este un semn ca iti vei schimba locul de munca in cazul in care actualul loc nu te satisface pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.