Interpretare vis in care apare un cimitir

0
63170
Interpretare vis in care apare un cimitir

Interpretarea viselor in care apare un cimitir. De regula, visele in care apare un cimitir pot simboliza schimbari de amploare, tranzitii, progres catre viitor dar traditia occidentala este de parere ca daca visezi un cimitir inseamna ca viitorul iti va fi asigurat si toate merg bine, deoarece ti se vor implini toate planurile. Cand visezi ca mergi la cineva intr-un cimitir inseamna ca ai prieteni foarte buni si adevarati iar daca visezi ca primesti flori la cimitir inseamna ca esti in realitate o fire foarte indecisa si sensibila.

Pe de alta parte, atunci cand visezi mai multe cimitire inseamna ca ai parte de o serie de dureri morale din cauza a ceva ce ai facut. Daca in vis iti apare o bucata de pamant in cimitir care este bine intretinut si are flori pe el, inseamna ca vei avea parte de multa fericire in familie, in cercul de prieteni iar daca in vis iti apare un pamant neingrijit inseamna ca vei suferi din cauza faptului ca esti singur.

Atunci cand visezi ca treci printr-un cimitir vei avea parte de progres in toate activitatile iar daca visezi ca pur si simplu mergi in vizita la cimitir inseamna ca ai parte de necaz, de multa tristete ori chiar vei afla ca cineva drag a murit. Daca visezi ca te plimbi prin cimitir inseamna ca vei avea parte de bucurii iar daca visezi ca iti faci comanda de o piatra funerara pentru cimitir inseamna ca vei avea parte de unele modificari care te bucura in viata.

Daca visezi ca esti la inmormantarea unei persoane pe care nu prea o cunosti sau chiar tu inmormantezi acea persoana inseamna ca vei avea parte numai de noroc pe toate planurile, e posibil chiar sa ti se mareasca salariul, sa fii promovat sau sa castigi ceva nou. In cazul in care visezi ca te uiti din zare la un cimitir parasit inseamna ca poti sa stai linistit deoarece nimic rau nu ti se va intampla si vei putea sa initiezi noi activitati.

Cimitirul din vis insa poate sa aiba foarte multe sensuri, de aceea este nevoie sa retineti si celelalte aspecte care apar, pentru o mai buna interpretare. Conteaza foarte mult sentimentul care iti este indus in timpul somnului, oamenii care apar, atmosfera etc.

De regula cimitirul simbolizeaza o midificare in viata ta, sau pur si simplu modificarilepe care le vei face in camin, care tin de aranjamente, se poate sa pierzi ceva sau pe cineva, poate fi vorba si de o mica piedica, pe care, daca o vei trece, te va modifica complet, te va face sa ai cu totul alta perspectiva asupra vietii.

In cazul in care visezi ca iesi din cimitir inseamna ca esti pregatit sa infrunti orice si sa faci in cele din urma ceva bun pentru tine si pentru familia ta, esti pregatit sa avansezi. In aceeasi ordine de idei, daca visezi ca aranjezi ceva intr-un cimitir inseamna ca nu ai putut trece peste o clipa nefericita a vietii tale, nu ai putut accepta o pierdere, visul fiind astfel un avertisment asupra faptului ca e timpul sa privesti inainte, deoarece nu sunt bune decat acele amintiri care te ajuta sa traiesti in prezent.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o ie

cemetery

Cimitirul mai poate reprezenta adesea si o mare dezordine psihica, un dezastru sufletesc, faptul ca esti in cautarea unui adevar, nu esti impacat cu tine, nici cu ceea ce ai obtinut pana acum, e posibil sa ai si mari frutrari, sa te simti anxios, singur, nestiind incotro sa apuci, esti parca zapacit, debusolat.

Tot legat de aceasta interpretare mai putem mentiona si faptul ca e posibil sa te simti dat la o parte din viata celor dragi tie, te simti inlaturat de rutina lor, ai vrea insa ca totul sa ia final. Un cimitir mai poate simboliza si puterile tale paranormale, capacitatea de lua legatura cu cealalta lume, de a patrunde in tainele necunoscutului.

De cele mai multe ori, talmacitorii de vise interpreteaza cimitirul ca fiind un pas in fata in viata reala, sugerand ideea de progres, mai ales daca treci prin el, plimbandu-te iar daca visezi ca esti pe drum spre cimitir inseamna ca amicii pe care ii ai iti sunt sinceri si te ajuta neconditionat, tin la tine iar daca visezi ca pui flori pe un mormant la cimititir inseamna ca esti un om foarte firav, ai suflet sensibil.

In contrast cu aceasta interpretare, se poate spune ca cimitirul mai este si pierderea increderii in rezolvarea lucurilor, frica de a esua, de a termina ceva, esti total lipsit de interes si nu vrei sa mergi mai departe. Ti-e teama sa iei o decizie, esti mereu trist, desi vrei sa te schimbi, sa o iei de la zero.

Cimitirul din vis mai poate sugera si faptul ca ai nevoie sa iei o pauza de la tot, sa iti iei o vacanta, simti ca te afli la sfarsit de drum si e momentul sa incepi altceva. Daca visezi ca mergi prin cimitir pe timp de noapte inseamna ca ascunzi multe, esti secretos, tocmai de aceea esti mereu panicat.

Daca visezi ca mergi prin cimitir pe timp de zi inseamna ca esti o fire foarte curioasa, vrei sa stii tot, simti nevoia de aventura, vrei sa duci totul al extrem, sa iti testezi capacitatile, insa mai reprezinta si faptul ca e posibil sa te imbolnavesti, cat si faptul ca te-ai oprit din cautare, stagnezi.

Atunci cand visezi ca mergi prin cimitir cu cineva inseamna ca acea persoana ti-e devotata, daca plantezi flori pe un mormant inseamna ca nu esti deloc decis in ceea ce trebuie sa faci, daca visezi un cimitir din spatiul rural inseamna ca copiii tai se vor intoarce acasa daca sunt plecati departe, mai multe cimitire in vis reprezinta faptul ca veti avea de suferit de pe urma comportamentului imoral pe care il aveti, iar un cimitir elegant sugereaza noroc in viata reala, castiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.