Interpretare vis in care te impaci cu fostul iubit sau cu fosta iubita

0
49104
Interpretare vis in care te impaci cu fostul iubit sau cu fosta iubita

Interpretarea viselor in care te impaci cu fostul iubit sau cu fosta iubita se refera la repetarea unor situatii din trecut sau posibilitatea de a repara o greseala.

Daca visezi ca te impaci cu fosta ta prietena atunci o sa-ti revina in viata aspecte sau situatii cu care ai mai avut de-a face in trecut si o sa fie nevoie sa tratezi problema diferit, se va repeta o problema, se va ivi din nou o ocazie pe care ai ratat-o mai demult, o scena identica va avea loc in viata ta.

impacare

Visul in care te impaci cu fosta iubita sau cu fostul iubit evoca evenimente sau stari emotionale pe care nu ai reusit sa le intelegi in totalitate sau pe care nu le-ai fructificat.

A te reimpaca in vis nu exprima neaparat o stare de fericire sau o implinire totala ci mai degraba reluarea unui “examen” personal, o experienta de viata din care nu ai tras invataminte si acum vei avea posibilitatea de a o privi in mod diferit.

Daca fosta prietena sau fostul prieten iti evoca amintiri destul de neplacute si experiente dramatice atunci visul este un semn ca s-ar putea ca in curand sa te lovesti de imprejurari identice care sa conduca la situatii dificile, rabdare ta va fi pusa greu la incercare.

Visul in care te impaci cu fosta iubita ar putea sa ilustreze acceptarea unei stari conflictuale cu cineva, un fel de repetitie a situatiei dintre tine si fosta iubita, revenirea in actualitate a vechilor motive de cearta, aparitia noilor teme de discutie intre indragostiti, reluarea unor teme destul de delicate care pot sa duca la o noua ruptura de relatie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare os

Acelasi lucru se poate spune si in cazul in care o persoana feminina viseaza ca se impaca din nou cu fostul iubit, trebuie sa lasi anumite sentimente sa plece din viata ta, ceva inca te tine legata de fosta iubire, neimplinirile sau regretele trebuie sa dispara din viata ta, trebuie sa privesti si sa abordezi problemele sentimentale diferit.

te impaci cu fostul

Daca visezi ca te impaci cu fosta iubita sau cu fostul iubit ar trebui sa iei seama la ce a determinat despartirea voastra sau la natura relatiei pe care ati avut-o impreuna deoarece este simbolul central al intregului vis iar impacarea nu poate decat sa anunte o reaparitie a problemelor sau a tensiunilor din trecut indiferent cu cine ai o relatie in momentul actual.

Daca visezi o asemenea scena atunci se poate ca in curand sa se rezolve o veche disputa ramasa in suspans, o disputa de natura sentimentala sau, in alte imprejurari, s-ar putea sa se prelungeasca o nelamurire sau o tara comportamentala in relatia ta amoroasa, nu reusesti sau nu reusiti sa depasiti niste idei preconcepute, se va adanci o neintelegere, vorbe sau fapte din trecut vor veni in actualitate sa iti aminteasca de erorile comise pe care nu ai reusit inca sa le remediezi intr-un fel sau altul.

Daca visezi ca te impaci cu fosta iubita sau cu fostul iubit atunci exista posiblitatea ca in realitate sa redeschizi un subiect problematic ce ti-a marcat fosta relatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.