Interpretare vis in care apare inmormantare

0
3909
Interpretare vis in care apare inmormantare

Interpretarea viselor in care apare inmormantare. Atunci cand visezi ca mergi la inmormantarea unui om mort in realitate inseamna ca esti aproape de finalizarea unei etape din viata ta, e posibil insa sa lasi totul balta, sa nu mai lupti pentru tine, sa uiti de unii oameni sau sa te separi de cei iubiti.

Iti dai seama in acest context ca te chinui in zadar si poate nu mai vrei sa mergi mai departe, nu te mai implici, te detasezi cu riscul de a fi criticat, nu mai vrei sa receptezi nimic, devii insensibil, rece si distant.

Daca visezi ca mergi la inmormantarea unei persoane care in realitate este vie inseamna ca ai foarte multe trairi puternice, risti sa dai gres, sa faci pe altii sa sufere tocmai din cauza emotiilor tale mult prea mari, ai multe memorii care te dor, esti melanolic, ceea ce va duce deoadata la o renuntare fara temei, pur si simplu clachezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare otrava

inmormantare

In cazul in care iti apare o inmormantare nu trebuie sa te gandesti neaparat la moartea cuiva, mai ales pentru ca de cele mai multe ori ea se refera la trecut, la ceea ce trebuie ingropat din viata ta si la ceea ce trebuie sa uiti.

Poate daca visezi ca ingropi pe cineva inseamna ca acea persoana ti-a facut mult rau si e momentul sa o uiti, sa o lasi in urma, sa nu te mai gandesti la ceea ce ti-a facut iar daca visezi ca ingropi un obiect trebuie sa te gandesti la ce stare iti provoaca acel obiec ca sa iti dai seama de starile pe care trebuie sa le lasi in trecut.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „moarte”, „groapa”, „sicriu”, „cadavru”, „schelet”, „deces”, „decedat” etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.