Interpretare vis in care apare un cuptor

0
2534
Interpretare vis in care apare un cuptor

Interpretarea viselor in care apare un cuptor. Atunci cand visezi un cuptor inseamna ca vei avea parte de vesti bune, de bogatii, de bunastare iar un cuptor aprins inseamna belsug mult, de vreme ce un cuptor ars inseamna cheltuieli fara nici un sens, inutile.

Cand un cuptor arde foarte tare in visul tau inseamna ca dorintele trebuie manifestate. In cazul in care visezi ca tu sau altcieva cade intr-un cuptor inseamna ca vei avea parte de o cearta, de moarte sau de lucruri groaznice si daca in vis apari tu incercand sa incingi cuptorul si il pregatesti ca sa faci mancare inseamna ca vei primi un post in sanul comunitatii.

Un cuptor rece inseamna ca vei fi nostalgic o buna perioada de timp iar daca visezi un cuptor cu paine inseamna ca vei avea parte de o vizita.

Un cuptor cu placinte daca visezi inseamna ca te asteapta zile bune iar un cuptor de crematoriu inseamna ca faci progres in dragoste deoarece stii sa flatezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un tren

Un cuptor stins in vis reprezinta mizerie, multa saracie iar atunci cand visezi un cuptor gol si fara foc inseamna ca trebuie sa ai grija deoarece probabil te vei certa cu cineva iar acest lucru poate sa duca la unele probleme care te afecteaza pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.