Interpretare vis in care o scroafa naste purcei albi sau negri

0
17564
Interpretare vis in care o scroafa naste purcei albi sau negri

Interpretarea visului în care o scroafă naște purcei simbolizează în primul rând norocul în afaceri și câștigurile nesperate obținute în urma unor împrejurări spectaculoase. În sensul comun, o scroafă care îți apare în vis reprezintă o îmbunătățire substanțială a planului material într-un timp scurt; este un vis considerat de majoritatea tradițiilor ca fiind unul dintre cele mai bune și cu semnificații benefice.

În situația în care scroafa naște purcei, părerile sunt împărțite diametral opus, o parte dintre tălmăcitori sunt de părere că este un semn rău, în timp ce cealaltă jumătate susține exact opusul. În această ordine de idei, a vedea o scroafă stând este semn de pagubă, iar dacă o visezi depărtându-se de tine înseamnă că norocul fuge din calea ta.

Dacă naște purcei, este ca un semn de destrămarea a norocului din casă, de risipire a sporului în muncă și este urmat în mod firesc de ghinion personal, dezamăgiri în majoritatea planurilor vieții tale și colaps total.

Purceii, dacă îi visezi suptând, atunci se spune că este și mai rău, deoarece ghinionul a început deja să-ți afecteze activitățile și viața; este ca și cum cineva ar începe deja să lucreze temeinic la prăbușirea ta financiară.

purcelusi

Chiar dacă sunt în noroi și chiar dacă sunt albi, tot ca un fapt neprielnic este văzut, deoarece simbolizează neputința ta de a opri risipa averii sau nereușitele din plan personal. Tăvălindu-se prin noroi, dacă îi vezi, este un semn că nici reputația ta nu va scăpa nepătată.

Dacă scroafa va naște purcei negri, este un semn că vei avea mulți dușmani care vor încerca să te împiedice în căile tale; mai semnifică și oameni cruzi, neiertători, care încearcă să te submineze, să-ți răstălmăcească orice faptă pentru a te pune într-o lumină negativă în fața celorlalți.

Se mai spune că te poți aștepta de la dușmani la vorbe calomnioase împotriva familiei tale. Dacă îi auzi guițand, este un semn că vei primi vești rele care cu siguranță te vor pune mult pe gânduri; iar dacă scroafa va guința, înseamnă că va urma o ceartă.

Citește și:  Interpretare vis in care calea ferata este intrerupta sau dezafectata

Privind în mod diferit visul, așa cum ar tălmăci alte tradiții și superstiții populare, se poate spune că cel(cea) care visează o scroafă născând purcei ar trebui să se bucure, deoarece este un semn de noroc în toate și spor în casă; scroafa stând ar putea să simbolizeze perioada de tihnă și bunăstare, iar purceii un simbol de înmulțire a banilor.

Dacă în vis mai apare și noroi în care se tăvălesc purceii, atunci e cu atât mai bine și mai promițător viitorul.

Dacă îi vei auzi guițand, poți să te aștepți la vești mărunte, dar bune; iar dacă o vei auzi pe scroafă guițand, reprezintă posibile propuneri de afaceri sigure și cu câștig substanțial.

pui de purcelusi

O scroafă cu purcei mai poate simboliza și atracțiile față de sexul opus, însă nu în tonul cel mai decent; mai degrabă reprezintă decadenta plăcerilor trupești sau dorința acestor plăceri care este reprimată în subconștientul tău.

În cazul în care ești singur(a) și ai acest vis, poate ar trebui să acorzi mai multă atenție planului relațional și eventual să-ți găsești o pereche.

Desigur, nu trebuie să uităm nici de alți factori ce pot influența interpretarea, cum ar fi detaliile ambientale ale visului sau alte elemente prezente. De exemplu, prezența altor animale sau oameni poate da indicii suplimentare despre ce ar putea să însemne visul tău.

Este de asemenea interesant să ne gândim la visul cu scroafă și purcei în contextul unor simboluri mai largi. De pildă, cum se compară aceasta cu un vis în care apare un purcel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.