Interpretare vis in care o scroafa naste purcei albi sau negri

0
16152
Interpretare vis in care o scroafa naste purcei albi sau negri

Interpretarea visului in care o scroafa naste purcei simbolizeaza in primul si in primul rand norocul in afaceri si castigurile nesperate obtinute in urma unor imprejurari spectaculoase. In sensul comun, o scroafa de iti apare in vis reprezinta o imbunatatire substantiala a planului material intr-un timp scurt, e un vis considerat de majoritatea traditiilor ca fiind unul dintre cele mai bune si cu semnificatii benefice.

In situatia in care scroafa naste purcei parerile sunt impartite diametral opus, o parte din talcuitori fiind de parere ca este un semn rau iar cealalta jumatate sustinand exact opusul. In aceasta ordine de idei, a vedea o scroafa sezand este semn de paguba iar daca o visezi departandu-se de tine inseamna ca fuge norocul din calea ta.

Daca naste purcei e ca si un semn de destramare a norocului din casa, de risipire a sporului in munca si e urmat in mod firesc de ghinion personal, dezamagiri in mai toate planurile vietii tale si colaps total. Purceii daca ii visezi sugand atunci se spune ca e si mai rau, deoarece ghinionul a inceput deja sa iti afecteze activitatile si viata, e ca si cum cineva ar incepe deja sa lucreze temeinic la prabusirea ta financiara.

Chiar daca sunt in noroi si chiar daca sunt albi tot ca un fapt neprielnic este vazut deoarece simbolizeaza neputinta ta de a stopa risipa averii sau nereusitele din plan personal. Tavalindu-se prin noroi daca ii vezi e un semn ca nici reputatia ta nu va scapa nepatata. Daca scroafa va naste purcei negrii e un semn ca vei avea dusmani multi care vor incerca sa te impiedice in caile tale, mai semnifica si oameni cruzi, neiertatori, care incearca sa te submineze, sa iti rastalmaceasca orice fapta pentru a te pune intr-o lumina negativa in fata celorlalti.

Citește și:  Interpretare vis in care esti zdrentaros si murdar

pui de purcelusi

Se mai spune ca te poti astepta de la dusmani la vorbe calomnioase impotriva familiei tale. Daca ii auzi guitand e un semn ca vei primi vesti rele care in mod sigur te vor pune mult pe ganduri iar daca scroafa va guita inseamna ca va urma o cearta.

Privind in mod diferit visul, asa cum ar talmaci alte traditii si superstitii populare, se poate spune ca cel(cea) care viseaza o scroafa nascand purcei ar trebui sa se bucure deoarece este un semn de noroc la toate si spor in casa, scroafa sezand ar putea sa simbolizeze perioada de tihna si bunastare iar purceii un simbol de inmultire a banilor.

Daca in vis mai apare si noroi in care se tavalesc purceii atunci e cu atat mai bine si mai promitator viitorul. Daca ii vei auzi guitand poti sa te astepti la vesti marunte dar bune iar daca o vei auzi pe scroafa guitand reprezinta posibile propuneri de afaceri sigure si cu castig substantial.

O scroafa cu purcei mai poate simboliza si atractiile fata de sexul opus insa nu in tonul cel mai decent, mai degraba reprezinta decadenta placerilor trupesti sau dorinta acestor placeri care este reprimata in subconstientul tau. In cazul in care esti singur(a) si ai acest vis poate ar trebui sa acorzi mai multa atentie planului relational si eventual sa iti gasesti o pereche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.