Interpretare vis in care faci de mancare in bucatarie si nu iti iese mancarea

0
1651
Interpretare vis in care faci de mancare in bucatarie si nu iti iese mancarea

Interpretarea viselor in care faci de mancare in bucatarie si nu iti iese mancarea se refera la anumite aspiratii sau idealuri pe care le ai si incercarea de a le realiza in realitate, uneori se poate sa dai gres iar alte ori nu.

Daca visezi ca iti faci mancare in bucatarie reflecta pregatirea unui plan pentru atingerea unui scop, ilustreaza o gandire pragmatica si bazata pe calcule precise intr-o activitate, este un semn de schimbare  sau mai bine spus incercari de a schimba ceva in viata ta.

Visul in care gatesti mancare dar nu iti iese deloc arata de fapt o posibila ratare a unui plan, o nereusita profesionala sau neconcordarea unor informatii ce in final duc la o stare de lucruri deloc multumitoare.

Inseamna ca in realitate nu o sa iti potrivesti prea bine faptele cu vorbele, timpii de actiune cu alte activitati.

Daca visezi ca gatesti o mancare de fasole si nu iti iese este un semn ca in viata reala incerci a scapi de unele situatii potrivnice in care lumea te cam vorbeste pe la spate si iti pune piedici in calea afirmarii. Daca fasolea este verde atunci inseamna ca nu o sa iti iasa afacerea sau nu o sa reusesti sa inchei o relatie de prietenie cu cineva pe care il(o) simpatizezi.

nu iti iese mancarea

In cazul in care visezi ca esti la bucatarie si gatesti ceva dar nu iti iese inseamna ca in realitate o sa trebuiasca sa renunti la planurile pe care o sa le faci la locul de munca sau ideile pe care doresti sa le pui in ractica in casa. In asemenea situatie s-ar putea sa intervina alti membrii ai familiei care au alte idei sau alte planuri, in acest fel ale tale cazand intr-un plan secund.

Citește și:  Interpretare vis in care mananci carne cruda

Visul in care gatesti mancare de cartofi si nu iti iese cum doresti simbolizeaza faptul ca ai de gand sa faci o afacere sau o alta intreprindere personala care sa aduca beneficii familiei tale insa nu esti ajutat de imprejurarile actuale, mai trebuie sa astepti si eventual sa iti gasesti pe cineva sa te ajute la unele aspecte legate de o astfel de actiune.

Daca visezi ca faci mancare de carne si nu iti iese inseamna ca in realitate nu o sa poti sa duci pana la capat niste relatii de afaceri, releva dificultati in colaborarile pe care le ai, nu o sa te intelegi cu anumite persoane din anturaj sau din familie.

Visul in care gatesti macaroane si nu iti iese mancarea reflecta anumite intamplari neasteptate in legatura cu prieteni apropiati sau neamuri, arata ca nu merg bine anumite relatii din cadul familiei si oricat te-ai stradui sa indrepti situatia aceasta deocamddata nu o sa ai mari sorti de izbanda.

Faptul ca faci de mancare in bucatarie si nu iti iese reflecta in acelasi timp pentru o femeie faptul ca nu reuseste sa aiba grija de cineva sau de ceva, se poate spune ca in scurt timp o sa ai dificultati in relatiile cu prietenele sau cu copiii, sugereaza faptul ca ai ales niste masuri gresite pentru a te face respectata si inteleasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.