Interpretare vis in care ti se schimba culoarea parului in oglinda

0
6003
Interpretare vis in care ti se schimba culoarea parului in oglinda

Interpretarea viselor in care ti se schimba culoarea parului in oglinda reflecta stari diferite prin care treci de la un moment la altul sau arata in mod sugestiv intentiile pe care le ai. Daca visezi ca te uiti in oglinda si parul isi schimba culoarea in alb atunci s-ar putea ca in realitate sa ai o mare reusita. Este posibil sa ajuti pe cineva la rezolvarea unei probleme personale sau sa ti se ceara ajutorul intr-o treaba mai complicata. Experienta ta va fi recunoscuta si apreciata.

Daca visezi ca te privesti in oglinda si brusc ti se schimba culoarea parului in blond este posibil ca sa accepti sarcini noi in viata de zi cu zi sau intr-un cadru mai organizat cum ar fi locul de munca. Aceeasi situatie mai poate fi interpretata si ca o necesitate de a-ti gasi o noua activitate sau necesitatea de a fi util(a) cuiva sau in general vorbind.

Daca te privesti in oglinda si brusc ti se schimba culoarea parului in negru inchis atunci s-ar putea ca in realitate sa simti nevoia de mai multa afectiune, probabil esti cam neglijat(a) in ultima vreme si cauti o alinare mai speciala. Aceeasi ipostaza mai presupune si o dorinta de a te aventura cu nesabuire, dorinta de a experimenta relatii noi si nonconformiste.

Schimbarea culorii parului in vis denota si o stare de spirit destul de maleabila, inseamna ca esti o persoana care poate accepta cu destula usurinta schimbarile. Daca in realitate esti blond(a) si visezi ca ti se schimba parul in culoarea castanie in timp ce te privesti in oglinda atunci este un semn ca nu iti convin anumite reguli de la serviciu sau din mediul in care activezi, s-ar  putea ca in scurt timp sa iti schimbi ori locul de munca ori domeniul.

Citește și:  Interpretare vis in care deschizi o multime de usi fara sa ajungi unde doresti

schimbarea culorii parului

La fel de bine poate fi vorba si de o anumita relatie de prietenie in care ti s-au impus anumite reguli cu care nu mai esti de acord, sunt prea rigide pentru felul tau de a fi.

Visul ar mai putea prezenta ipostaza in care ti se schimba parul din negru in castaniu in timp ce te privesti in oglinda si atunci poate fi vorba de o schimbare de comportament in bine. Daca esti o persoana usuratica acest vis te anunta ca in curand s-ar putea sa te schimbi radical si sa iti privesti altfel viata, intr-un mod mai onest si mai simplu. E posibil chiar sa te indragostesti de cineva.

Daca ai parul roscat si isi schimba culoarea in blond atunci s-ar putea ca cineva sa te dea de gol intr-un cerc mai restrans de cunostinte. Probabil ai spus cateva neadevaruri intr-o conversatie intamplatoare iar acum urmeaza sa iasa la iveala adevarul gol golut.

Dintr-o alta perspectiva, daca parul ti se va schimba in roscat atunci este un semn ca vrei sa iti acoperi niste greseli in fata cuiva. Daca din castaniu ti se schimba in roscat s-ar putea sa ai de gand sa iti inseli partenerul(a), ceea ce, desigur, nu este o idee prea stralucita deoarece la final totul va iesi la iveala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.