Interpretare vis in care apare un harpon

0
317
Interpretare vis in care apare un harpon

Interpretarea viselor in care apare un harpon. Atunci cand visezi un harpon inseamna in realitate ca vei avea parte de o mare dorinta de a tintui o solutie ce vizeaza o problema zilnica, simbolizand totodata si faptul ca esti pregatit sa dai nas in nas cu toate emotiile posibile si cu tot ceea ce te poate incerca.

Harponul este vazut ca si un simbol falic si poate reprezenta in general lucruri masculine, deci organul sexual masculin.

In cazul in care o femeie viseaza un harpon, putem spune din acest punct de vedere ca are foarte multe dorinte sexuala ascunse si nu stie cum sa si le manifeste iar daca un barbat viseaza un harpon inseamna ca in realitate el este puternic, viril si poate sa seduca, sa se foloseasca de sarmul si de masculinitatea sa pentru a atrage cat mai multe reprezentante ale sexului frumos.

Atunci cand visezi ca vanezi o balena sau orice alt animal cu un harpon inseamna ca modul tau de viata cat si situatia sentimentala se vor imbunatati simtitor si vei reusi sa ai un mare profit dintr-o singura actiune ori din mai multe actiuni indraznete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un obiect electronic / electronice

harpon

Atunci cand visezi ca un harpon se agata de tine, sau cineva il arunca in tine este semn rau, deoarece acesta prevesteste anumite pierderi materiale.

Insa nu trebuie sa ignoram faptul ca un harpon este o unealta in forma de lance, ascutita si avand o bara metalica, ori de lemn, cu varf foarte ascutit din metal si forma de sageata, de care sta agatata o franghie.

Astfel ca harponul este folosit pentru capturarea balenelor in general sau a rechinilor, insa aici ne putem raporta si la ideea de sacrificiu, de jertfa, iar daca visam ca cineva arunca cu haponul dupa noi inseamna ca vom cadea prada unor oameni rai, vom fi victimele celor rauvoitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.