Interpretare vis in care apare un jasp

0
223
Interpretare vis in care apare un jasp

Interpretarea viselor in care apare un jasp. Atunci cand visezi un jasp, piatra pretioasa, inseamna ca vei avea veselie in viata de zi cu zi, te vei simti foarte bine, nu vei duce lipsa de energie, totul iti va merge bine si vei fi foarte pozitiv si vesel.

Totodata daca iti apare o astfeld e piatra in vis, mai ales daca este prinsa la un medalion, inseamna ca in realitate te vei bucura de multa afectiune mai ales din partea persoanelor de sex opus, totul va fi de partea ta, iar norocul iti va da tarcoale.

Atunci cand visezi ca primesti drept cadou o piatra de jasp inseamna ca in realitate nimic nu-ti va sta in calea fericirii, vei avea cel mai mare noroc iar daca visezi ca cieva iti fura o astfel de piatra sau ca tu o pierzi inseamna ca iti vei cam pierde toate sansele si e posibil chiar sa stai prost cu sanatatea, sa dea peste tine o boala mare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o naframa

Atunci cand visezi ca asezi o piatra de jasp pe limba sau pe gura inseamna ca vei afla totul despre o situatie care nu te lamureste, te tine in umbra, in falsitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.