Cum seduci bărbatul Balanță

0
3344
Cum seduci barbatul Balanta

Bărbatul Balanță este plin de armonie și are un simț estetic extrem de dezvoltat, fiind avid după echilibru, atât cel fizic, cât și cel interior. Dar oricât de avid ar fi el după aceste aspecte, poate să înfățișeze și o mare pasiune pentru contradicție, mai ales dacă stăm să ne gândim că este o balanță, iar acolo unde îi cântărește mai mult sufletul, acolo se va gândi mai mult dacă să pătrundă sau nu.

El este un tip elegant, plin de bun gust, se îmbracă mereu bine și miroase plăcut, iar pentru el contează foarte mult frumusețea ideilor și frumusețea fizică, așa cum am precizat și la femeia Balanță, el fiind un impătimit al rafinamentului, iar formele fine sunt cu siguranță pasiunea lui.

Acest bărbat este un amestec foarte bine dozat de sensibilitate, de spirit și senzualitate, având în vedere că o parte din el este plină de sentimente, de suflet, iar o parte din el este dominată de rațiune.

Asemenea reprezentantei sexului frumos a acestei zodii, și domnul Balanță este un impătimit al ieșirilor în lume, al societății, al evenimentelor. Are un deosebit simț al dreptății, fiind mereu un jucător corect. Este amabil și mereu curtenitor, îi place să fie înconjurat de obiecte frumoase, chiar de lux, dacă nu măcar confortabile, și să domine în căminul său romantismul și echilibrul.

balanta

Este de un romantism spumos, de un romantism mai ceva ca spuma mării, este un romantic al valsului, al lunii pline, clasic în felul lui de a fi, plin de noutăți totodată. Mereu plin de idei, iubește femeile care arată bine, cu puțin mister, care emană feminitate, care devin oarecum inaccesibile pentru el.

Bărbatul Balanță face curte unei femei într-o manieră foarte rafinată, cu o maiestrie indeșifrabila, este mereu generos cu iubita sa, dacă o va considera pe aceasta cea potrivită, iar dacă nu se face abuz de această calitate a lui, va fi apoi mereu mâna largă, fără să regrete că și-a dat poate și ultimii bani pe luxul și frumusețea sau pe distracțiile simple ale iubitei sale.

Dacă îl vrei doar ca amant, bărbatul Balanță va fi foarte rafinat ca în celelalte activități pe care le întreprinde, este chiar expert în arta preludiilor, rezistă bine și îi dă atenție mereu partenerei sale. Însă din păcate, dacă vrei să seduci un bărbat Balanță, acesta nu este un mare fidel, deci vei putea suferi deziluzii destul de mari, având în vedere că el iubește frumosul, deci îi vor zbura ochii imediat după o stea care sclipește mai armonios.

Însă și aici apare o controversă datorită faptului că preferă să se compromită într-o relație decât să își strice echilibrul interior cu situații caracterizate de finaluri crizate, de reproșuri, de rupturi, deci va da curs foarte greu unei despărțiri.

Citește și:  Trăsături fizice ale zodiei Taur

Trebuie să ții cont de faptul că bărbatului Balanță îi place la nebunie să fie sedus, iar dacă vrei să fie al tău, atunci tot ce trebuie să faci este să fii feminină, să te parfumezi delicat, însă destul de simțitor, să porți ceva elegant, să te machiezi artistic, să lași naturalitatea în urmă, deoarece el nu prea este adeptul acestui curent, el fiind de părere că o femeie merită cu atât mai mult cu cât se străduiește mai mult să te merite.

barbatul Balanta

Desi nu-i prea convine să fie de față la eforturile pe care le depune în acest sens o reprezentantă a sexului frumos. Cel mai bine să i se arate păpușa din vitrină, nu cea din fabrică sau modalitatea în care este făcută ea.

Atunci când discuți cu un bărbat Balanță, fă în așa fel încât să te vadă că simpatizezi cu cei neîndreptățiți, să vadă că ești de partea minorităților și să știe că ești o fire justă. Nu în ultimul rând, trebuie să ai grijă și de o cină romantică pentru a-l seduce, nu uita de flori, de parfumuri fine, de lumini blânde, încearcă să-l flatezi în mod discret și nu uita să-i zici că arată bine.

Dansează cu el, invită-l la ceva clasic, fii mereu armonioasă, evită vulgaritatea, nu fi niciodată fățărnică, vorbește blând, nu ridica tonul în discuții, nici măcar dacă e vorba de o ceartă, fereste-te de scene violente de trântiri de uși sau de reproșuri și fii mereu ca o păpușă abia scoasă din cutie, o femeie plină de diplomatie și de farmec.

Nu uita nici să-i faci și câte un mic cadou, o atenție maruntă, care să-i amintească că îl cunoști sau că îi apreciezi gusturile, el fiind pasionat de daruri galante, oricât de mici și indiferent de ocazia cu care îi sunt oferite, apreciind mai mult cadourile fără ocazie.

Bărbatul Balanță caută echilibrul în toate aspectele vieții sale, fie că este vorba de relații, carieră sau pasiunile sale. Ei sunt cunoscuți pentru diplomația și echitatea lor, urmărind armonia în relații și evitând conflictul cât pot de mult.

Este un partener care valorizează comunicarea deschisă și sinceritatea, apreciind acele momente intime și calde. Aprofundarea înțelegerii sale și a compatibilităților sale cu alte zodii poate deschide perspective noi în relația ta cu el. Pentru a avea o perspectivă asupra acestor compatibilități, te invit să explorezi compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Balanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.