Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Balanță

0
1242
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Balanta

Balanța reprezintă extremul impulsului către condiția inițială, către senzualitate, având o mare dorință și de realizare, de succes, manifestând mereu sete pentru viață și pentru tot ceea ce înseamnă lux. Compatibilitățile zodiei Balanța pe toate planurile cu celelalte zodii pot diferi chiar de la persoană la persoană, de la caz la caz. Iar aici trebuie să ținem cont și de ascendentul fiecăruia. Deoarece o Balanță cu ascendentul în Scorpion va comunica destul de greu cu un Vărsător, deși ei poate se vor înțelege de minune pe plan spiritual, vor avea o legătură puternică.

Frumusețea relațiilor este că acestea sunt complexe și dinamice. Balanța, cu natura sa echilibrată și dorința de armonie, caută în mod constant conexiuni profunde și înțelegerea reciprocă. Când vine vorba de compatibilitate, nu este vorba doar de signul zodiacal, ci și de modul în care fiecare individ înțelege și valorifică relația.

Însă, așa cum am mai precizat și în cadrul altor articole, cel mai bine se înțeleg zodiile între ele, între aceleași semne sub care s-au născut și dacă au aceleași planete guvernante la naștere. În continuare vom prezenta o compatibilitate pe toate planurile pentru zodia Balanța, pentru a putea ști mai bine, în cazul în care v-ați născut sub această zodie, cu cine anume trebuie să faceți parteneriate, cu cine să vă împrieteniți sau, dimpotrivă, pe cine trebuie să ocoliți și cui trebuie să arătați neutralitate.

zodia Balanta

Nativii din zodia Balanța par a se fi născut ca să fie vesnic contrariați, ei devin adesea însetați de lumină spirituală, de armonie, doresc înțelepciune și o metodă mai bună de a ajunge acolo decât cea de a cunoaște mulți oameni, de a pătrunde în toate tainele.

Nativii din Balanța au o compatibilitate foarte bună cu zodiile născute sub același semn ca și ele. Aici avem desigur Vărsător și Gemeni. Totuși, în aceste relații, mai ales cu Vărsătorii, deși vor visa împreună în același fel, se poate ca de multe ori să intervină probleme din cauza avangardismului celor din urmă. Vărsătorii nu vor accepta prea ușor dorința Balantelor de a face ceva doar pentru că așa trebuie sau de a acționa într-un anume fel doar pentru ochii lumii, să-și formeze cei din jur o anumită impresie.

Iar aici vor interveni o serie de probleme de comunicare. Însă vor avea de învățat unii de la alții, mai ales pentru că Vărsătorii pot deveni foarte toleranți odată cu înaintarea în vârstă și pot deveni, de asemenea, înțelegători cu nevoile Balantei, și pe de altă parte, Balanța poate să devină și ea odată cu înaintarea în vârstă o persoană mult mai glumeată și mai puțin interesată de material, de aspecte financiare, decât s-ar fi arătat în tinerețe, încercând acum să compenseze armonia.

Compatibilitatea generală foarte bună este și cu nativii din zodia Gemeni, însă dacă se gândesc să facă călătorii împreună, atunci este posibil să nu găsească prea curând bucuria inimii, pentru că ei sunt foarte greu de decis. Au nevoie de cineva care să treacă la acțiune, să-i împingă de la spate.

Așa va fi și cu deciziile din cuplu, însă marea profunzime a efortului inițial își va spune în cele din urmă cuvântul. Nu vor reuși poate de prima dată să aibă un consens, însă dacă perseverază cu siguranță vor ajunge la bucuria inimii.

Totuși, Gemenii pot părea puțin dezinteresați de viața spirituală, ceea ce este posibil să îi jignească pe cei din Balanță, mai ales pentru nativii Gemeni sunt mai mult avizi după aventură, uitând adesea de echilibru, de prieteni, de armonie și frumusețe interioară, iar Balanța nu poate trăi fără un comportament inteligent, fără bucuria inimii, având mereu o căutare ordonată, chiar dacă celor din jur poate părea haotică.

Balanta

O compatibilitate general redusă a nativilor din zodia Balanța este cu cei din zodiile Capricorn, Rac și Berbec. Aici spunem general redusă deoarece ei se pot înțelege de minune pe un anumit plan, de pildă pe plan emoțional au o relație incredibilă cu cei din zodia Capricorn, mai ales pentru că cei din urmă menționați au puterea de a gândi mai limpede și de a-i sprijini pe cei din zodia Balanța în tot ceea ce ei vor să facă, le pot da sfaturi, îndrumări, cât de cât pământești.

Citește și:  Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Leu

Și spunem pământești deoarece și Balanțele, asemenea Vărsătorilor, au tendințe de a fi prea visători, ceea ce le poate dăuna vieții pe toate planurile, mai ales pentru că Balanțele cad cu ușurință în extrema cealaltă a echilibrului pe care îl caută și adesea sunt predispuse depresiilor. Aici pot interveni cu grație Capricornii, care vor fi prieteni foarte buni și vor reuși să readucă echilibrul Balanțelor din punct de vedere emoțional. De multe ori e bine să ai lângă tine un om mai rațional și cu picioarele pe pământ, cu spirit pragmatic.

Compatibilitatea general redusă este și cu cei din zodia Rac, însă cu aceștia se vor înțelege de minune pe plan profesional. Balanțele pot fi la început atrase de cei din zodia Rac deoarece ei au un fond bun, sunt mereu grijulii, dar adesea pot deveni prea paranoici, ceea ce nu va fi de folos Balanțelor, deoarece îi afundă și mai tare în eșec.

La locul de muncă se pot înțelege foarte bine, deoarece se vor susține reciproc, iar latura lor umanitară va lucra în folosul celor nevoiași, vor lupta pentru același scop. Însă trebuie să vă feriți de o relație prea sentimentală cu un nativ din zodia Rac deoarece acesta are mereu tendința de a da înapoi, ceea ce nu va face bine deloc.

Nu este deloc indicată o relație pe plan de creație cu cei din zodia Berbec, mai ales pentru că aceștia gândesc în feluri diferite și vor vrea mereu să-și impună ideile, iar Balanța poate că va accepta din politețe, dar în cele din urmă va ceda psihic și va dori să scape de frustrări, să elimine stresul cauzat de această impoziție.

Totuși, se pare că nativii din zodia Balanța pot realiza parteneriate foarte bune cu cei din zodia Berbec, atât la locul de muncă, cât și în casnicie, deoarece aerul de calitate al unei Balante mature întreține arderea unui foc puternic precum cel al unui Berbec de elită.

constelatia Balanta

Pe plan financiar, nativii din zodia Balanța au compatibilitate foarte bună cu cei din zodia Scorpion, mai ales pentru că aceștia au un deosebit simț al perseverenței, iar Balanțele vor învăța multe de la ei. Scorpionii îi învață pe Balanțe ce înseamnă să lupți, ce înseamnă transmutarea prin muncă, dând dovadă împreună de un comportament inteligent și deosebit, iar ei pot ajunge la o bază comună prin pricepere și spiritualitate.

Pe plan spiritual, în relații de prietenie, Balanțele se înțeleg foarte bine cu cei din zodia Gemeni și Fecioara. Asta se întâmplă mai ales pentru că cele două zodii menționate sunt patronate de Mercur, planeta comunicării, iar Balanțele adoră foarte mult nu numai să comunice, ci să fie ascultate, să fie luate în seamă, să pună la punct planuri care, chiar dacă nu se vor concretiza, măcar au avut o esență.

Este adevărat că astrologia poate oferi indicii valoroase despre compatibilitate, dar fiecare relație este unică. Cu toate acestea, cunoașterea trăsăturilor zodiacale și a compatibilităților pot fi un punct de plecare util în înțelegerea dinamicilor dintre parteneri și în descoperirea potențialului unei relații.

Totuși, o compatibilitate foarte bună, dacă vorbim de creație și de idei, este desigur cu zodia Vărsător. Ei pot pune la punct toate ideile posibile, pot da naștere unor opere de artă incredibile, având împreună o reacție veselă la orice muncă, dau dovadă reciproc de bunăvoință în asistență și protecție, de bunătate. Împreună se pot relaxa, pot visa, ei vorbesc adesea aceeași limbă, însă trebuie să învețe să se maturizeze, pentru a putea ajunge la acea comunicare divină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.