Ascendentul in semne

0
500
Ascendentul in semne

Ascendentul in semne este foarte important mai ales pentru ca el reprezinta exact prima impresie pe care o creezi in fata cuiva, fiind practic imaginea cu care te impui lumii dupa pragul a treci decenii din existenta. Acesta se manifesta mai ales dupa varsta adolescentei, fiind intr-un mod pregnant vizibil deoarece sugereaza sensibilitatea noastra, partile ascunse, tainele sufletului. Vom vedea in continuare cum actioneaza ascendentul in fiecare semn zodiacal intr-o maniera cat mai generala si care sunt tendintele de dezvoltare a temperamentului, cat si a relatiilor cu cei din jur in functie de acesta.

Ascendent in Berbec

Ascendent in Berbec

Cei care au ascendent in Berbec au de regula o fire vulcanica, ei vor mereu sa se afirme, sa iasa in evdienta, insa si sa ajute, luand cuvantul. Individualitatea lor va fi mai mult pronuntata, ei se vor manifesta mereu intr-un fel rebel, nu prea vor accepta sefi sau oameni care sa le spuna ce sa faca in viata iar datorita acestui fapt ei vor fi nevoiti sa isi descopere din timp adevaratele vocatii, sa isi dea seama cum sa ajunga la ele cat si cum sa ii motiveze pe cei din jur ca sa ii sustina. Nativii cu ascendent in Berbec vor putea fi buni lideri insa atunci cand se afla sub conducerea cuiva vor fi impresionabili deoarece vor veni mereu cu idei bune, utile si foarte usor de pus in practica.

Ascendent in Taur

Ascendent in Taur

Nativii cu ascendent in Taur au un mare talent de a calcula foarte bine bunurile, ei invata cu timpul sa puna pret pe lucruri si pe viata in general. Vor reusi cu timpul sa devina mai responsabili, mai diplomati, mult mai rafinati si vor aprecia luxul sau cel putin comoditatea, un trai decent indiferent ce ii va costa sa faca acest lucru. Nativii cu ascendent in Taur vor fi cu timpul foarte buni parinti, cat si parteneri de viata, deoarece ei vor avea mereu grija de familie si de bunastarea sa, insa vor avea nevoie sa se descopere singuri, deoarece au talente deosebite in tot ceea ce inseamna arta, cultura, spiritualitate, aspecte care vor conta mai mult in viitorul lor decat cele cu valoare materiala si ii va ajuta sa ajunga la un echilibru launtric.

Ascendent in Gemeni

Ascendent in Gemeni

Nativii cu ascendent in Gemeni se bazeaza inainte de toate pe interactiune umana, pe comunicare cu semenii. Sa nu uitam ca zodia Gemeni este guvernata de Mercur, planeta comunicarii, mesagerul zeilor, iar astfel rolul nativilor in viata va fi acela de a transmite idei, informatii, cunostinte, tuturor din jurul lor. Acest sentiment va fi constientizat la un anumit moment in viata asemeni unei nevoi, ei vor avea o impozanta deosebita pentru tot ceea ce inseamna comert, schimburi, calatorii, iar daca la nativii nascuti sub semnul Gemenilor aceasta este o nevoie, atunci pentru cei care au ascendentul aici, totul se va contura intr-un stil de viata fara de care nu se pot imagina.

Ascendent in Rac

Ascendent in Rac

Nativii cu ascendent in Rac reusesc de cele mai multe ori sa capete puteri inimaginabile in ceea ce inseamna maternitate, afectiune, sensibilitate si vulnerabilitate. Desigur ca nu ii vor depasi pe cei cu semnul ascendentului in zodia Pesti, insa ei trebuie sa invete sa se tempereze, sa aiba grija sa duca totul la extrem. Deviza lor de viata va ajunge in cele din urma sa fie iubirea fata de semeni, fata de radacini, de trecut, fata de parinti, si isi vor da seama ca acestea sunt de fapt motorul existentei lor.

Ascendent in Leu

Ascendent in Leu

Nativii cu ascendent in Leu constituie o adevarata splendoare pentru ceea ce inseamna stralucirea bunatatii. Acestia vor avea mereu scopuri dintre cele mai nobile, in cazul in care astrele sunt favorabile, ei vor pasi in viata cu marinimie, vor fi apreciati si nimeni nu le va putea face rau, mai ales pentru ca atrag stima oamenilor de seama cat si sprijinul lor. Vor da dovada de mult respect fata de sine, nu vor fi niciodata nedrepti, iar atuul lor cel mai puternic este acela ca ratiunea primeaza si aleg mereu calea cea buna atat pentru ei cat si pentru cei din jur in viata carora vor sa se implice.

Citește și:  Ascendent in Leu

Ascendent in Fecioara

Ascendent in Fecioara

Nativii cu ascendent in Fecioara vor fi mult mai minutiosi fata de cei care au zodia in Fecioara, ei vor invata cu timpul sa manifeste toata aceasta minutiozitate in folosul lumii, vor percepe cu timpul ca trebuie sa caute perfectiunea pentru o functionare in comun mult mai buna a relatiilor interumane. Totusi acesti nativi trebuie sa invete de-a lungul vietii ca nu trebuie sa se piarda in amanunte, trebuie sa isi pastreze mereu calmul si isi tempereze atitudinea critica si sa se accepte si pe ei cu mici denivelari comportamentale.

Ascendent in Balanta

Ascendent in Balanta
Ascendent in Balanta

Nativii cu ascendent in Balanta vor dobandi cu timpul puterea de a vedea lumea de la distanta, exact asemeni unui judecator cu experienta. Totusi deviza lor in viata este insasi balanta, ca si idee de echilibru, de armonie, iar daca relatiile cu cei din jur nu mizeaza pe aceste criterii, atunci vor avea multe de suferit. Vor fi luptatori insa si atunci cand se asteapta mai putin vor reusi sa prinda visele din zbor.

Ascendent in Scorpion

Ascendent in Scorpion

Nativii cu ascendent in Scorpion vor avea cu timpul o experienta de viata incredibila si un spirit de a patrunde in bine si in rau, de a putea cantari situatiile, ceea ce ii va ajuta sa isi conduca si propria lor viata in directia buna. Chiar daca niciodata nu le va scadea prea mult doza de pesimism, ceea ce se va putea remarca la ei va fi faptul ca vor reusi sa de fiecare data in viata, la incercari dificile sa se ridice, asemeni pasarii Phoenix din cenusa.

Ascendent in Sagetator

Ascendent in Sagetator

Nativii cu ascendent in Sagetator au de cele mai multe ori dorinta de a se realiza, de a fi recunoscut in societate cat si de a se implini din punct de vedere spiritual. Ei vor totul, lupta mult si niciodata nu se vor opri deoarece mult nu este niciodata suficient in implinirea Eticheteobiectivelor de-a lungul existentei lor.

Ascendent in Capricorn

Ascendent in Capricorn

Nativii cu ascendent in Capricorn vor reusi de-a lungul vietii sa isi perfectioneze puterea de conducere, ei fiind foarte buni lideri, insa si sa isi organizeze prioritatile. Acestia vor avea o nevoie mai mare dupa o anumita varsta de influenta, de putere, cat si de intelegere mai ales pentru ca deviza lor este sa construiasca, sa cladeasca si sa detina.

Ascendent in Varsator

Ascendent in Varsator

Nativii cu ascendent in Varsator vor ajunge cu timpul sa inteleaga totul luat ca si univers, ca si spatiu si timp. Ei vor fi prieteni buni tuturor suferinzilor, insa independenta si incapactatea de a-i lasa pe altii sa intervina in propriul lor ajutor ii poate duce deseori catre singuratate.

Ascendent in Pesti

Ascendent in Pesti

Nativii cu ascendent in Pesti se vor obisnui cu timpul cu puterea de a-si concentra nevoile catre anumite grupuri sau sfere de influenta si in nici un caz catre un intreg fara margini. Nativii cu ascendent in Pesti isi contureaza de-a lungul vietii o credinta proprie si aceasta va fi si deviza lor in viata in functie de domeniul de activitate.

Ascendentul in semne este trasat pe parcursul acestui articol in linii foarte generale, deoarece vom observa in cadrul astrogramelor individuale ca tendintele pot diferi foarte mult si acolo unde actioneaza anumite planete cat si case, aspectele se vor modifica simtitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.