Interpretare vis in care apare un vagon

0
1326
Interpretare vis in care apare un vagon

Interpretarea viselor in care apare un vagon. Atunci cand visezi un vagon inseamna ca e posibil sa intri in posesia unei proprietati iar daca visezi un vagon de locomotiva e posibil sa ai nevoie de mai multa exprimare si de asumarea raspunderilor. Un vagon frumos reprezinta in vis o excursie mica pe care o vei face in curand.

In cazul inc are visezi un vagon de locomotiva inseamna ca vrei sa fii individualist, sa te bucuri mai mult de libertatea alegerilor tale si sa nu mai depinzi de cei din jur.

Atunci cand visezi ca esti intr-un vagon inseamna ca vei merge sa iti achizitionezi ceva de valoare iar daca visezi ca cineva este intr-un vagon sau se plimba prin el inseamna ca vei intra in posesia unor informatii noi insa care te vor supara.

vagon

Daca visezi ca te ia politia cu vagonul de politie inseamna ca vei merge sa te plimbi prin apropierea orasului tau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o papusa

In cazul in care visezi ca o persoana impinge un vagon inseamna ca vei avea foarte multe pagube in viata iar daca visezi ca tu il impingi inseamna ca vei cheltui foarte multi bani din cauza extravagantei tale ceea ce te va duce la sapa de lemn.

Daca visezi ca cineva iti pune un vagonet in drum si nu te mai poti deplasa inseamna ca vei avea in curand mai multi bani si nu vei mai duce grija de nimic, iar daca visezi ca tu esti cel care trage un vagon inseamna ca esti privat de anumite lucruri sau principii, libertati etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.