Interpretare vis in care plangi foarte mult si esti foarte trist

1
29514
Interpretare vis in care plangi foarte mult si esti foarte trist

Interpretarea viselor in care plangi foarte mult si esti foarte trist are legatura cu rezolvarea unor probleme sau implinirea unor bucurii neasteptate in viata reala.

Daca visezi ca plangi si esti trist(a) este un semn ca in realitate o sa ai o surpriza foarte placuta care o sa iti insenineze pur si simplu zilele.

Daca visezi asa ceva se anunta evenimente placute, vesti pe care o sa le primesti in scurt timp si care te vor scoate din starea de rutina si plictiseala.

In unele cazuri visul ilustreaza o perioada destul de atipica, se poate intampla ca in scurt timp sa te decizi ca vrei sa schimbi ceva in viata ta, probabil o sa renunti la lucrurile care nu iti sunt de folos si care mai mult iti dau bataie de cap.

La fel se interpreteaza si in cazul anumitor relatii sau personaje care nu iti aduc un plus in viata.

Visul te anunta ca te vei decide sa intalnesti pe cineva cu care o sa ai o legatura stransa in viitor.

Daca visezi ca plangi cu lacrimi si esti foarte trist(a) se poate intampla sa primesti o veste in legatura cu bani, cineva o sa te anunte ca ai castigat ceva, sau, in alta ordine de idei, s-ar putea sa te intalnesti cu cineva foarte drag(a), o sa ai o companie foarte placuta in scurt timp.

plangi foarte mult si nu te poti abtine

Daca esti in pragul unui examen atunci visul este un semn ca o sa reusesti sa treci sau o sa primesti postul dorit.

Daca visezi ca esti trist(a) si plangi in hohote inseamna ca in realitate te straduiesti sa restabilesti o stare de echilibru in viata emotionala, un balans intr-o relatie anume sau inseamna ca incerci sa te recuperezi dupa o suferinta avuta in trecut.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un baiatel care plange

In cazul in care ai trecut prin momente grele inainte si ai avut o stare de depresie in urma unor evenimente triste atunci visul este un semn ca in curand linistea o sa revina in viata ta, vei redeveni o persoana echilibrata si stabila din punct de vedere emotional.

Daca te visezi in natura plangand atunci este un semn ca ti se vor deschide niste orizonturi noi in viata, o sa primesti propuneri interesante care te vor bucura si iti vor da prilejul de a initia afaceri bune.

La fel si in cazul in care esti o persoana neimplicata intr-o relatie, visul anunta gasirea unei perechi sau faptul ca o sa legi o prietenie stabila.

Se poate intampla ca sa visezi asa ceva intr-o casa si atunci presupune ca in realitate o sa ai o realizare mai importanta, probabil o sa reusesti in cele din urma sa urci pe un post superior la locul de munca sau o sa reusesti sa inchei o afacere buna pe care o pregateai de foarte mult timp.

De asemenea, scena aceasta din vis prefigureaza si anumite descatusari de metehne vechi, simbolizeaza faptul ca in urmatoarea perioada o sa te esprinzi de un comportament daunator, sau, mai specific, s-ar putea sa scapi cumva de niste banuieli din partea altora si care planau deasupra ta.

1 COMENTARIU

  1. priveam un domn care lucra la departament din cadru de politie si ma privea si mi-ea spus unde este buletinul nu eam raspuns memoriea mea era in nalta parte gandire la simtirea a veniri care neasteapta pe toata lumea pregatirea este cu o putere care vine din cer unde rasare soarele care nea ingrijit mereu pe toata lumea si nea iubit mereu dar nu a dormit de loc a privit din cer cu o lumina stralucitoare se numeste lumina protectoare ea in vige tot si aduce lucruriiile la normale cum afost bun inceput /senumeste venirea cea puternica /atacul trebuiie oprite sunt suflete pe acest pamint si aer care avem nevoiie iubitiva uni pe alti spuneti itre voi ceati gresit si asa vedeti cum va simtit ipliniti de o raza soarele care neaduce iubire si dragostea cea sfinta a ale domnia lui /mersy aticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.