Interpretare vis in care apare „da” (accept)

0
156
Interpretare vis in care apare „da” (accept)

Interpretarea viselor in care apare „da” (accept). Atunci cand visezi ca cineva te aproba inseamna ca ai o relatie foarte frumoasa cu cei din jur, nimeni nu te blameaza pentru gandirea ta, ba dimpotriva ti se cer sfaturi si reprezinti sprijinul mult persoane din imediata apropiere. Pe de alta parte acceptul din vis mai poate sugera si faptul ca e posibil sa inchei o colaborare, deci sa semnezi un nou contract de munca sau termini un proiect.

Se mai spune ca unii oameni aud in vis cuvantul „da” si cand sunt pe cale sa se casatoreasca deci nu ar fi exclus ca visul sa reprezinte un simplu stres ori pur si simplu emotia de a-si lega destinul fata de persoana iubita.

apare un da

Din punct de vedere psihologic, atunci cand visezi un accept inseamna ca in realitate esti o persoana foarte permisiva, ii lasi pe cei din jur sa fie asa cum vor ei, le respecti de multe ori opiniile iar daca nu-ti convin nu le reprosezi nimic, ii tolerezi asa cum sunt, de dragul de a trai in armonie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare aprobare

Uneori insa e bine sa constietizezi ca critica e mereu constructiva si ca putina putere in personalitatea ta va fi poate mult mai benefica decat te-ai gandit vreodata, atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.