Interpretarea unui vis în care apar diferite sporturi

0
333

Când te trezești după o noapte în care ai fost numai între vise, gândurile tale pot găsi o anumită logică pentru acestea. Când dormi, creierul tău este încă activ, dar visele tale au adesea prea puțin sens. Acest lucru se poate întâmpla pentru că centrii emoționali ai creierului sunt cei care le declanșează, mai degrabă decât regiunile logice. Deși nu există nicio dovadă definitivă, visele sunt de obicei gânduri autobiografice bazate pe activitățile, conversațiile sau problemele din viața ta.

Dacă visezi că practici un sport, înseamnă că treci printr-o perioadă în care trebuie să te axezi pe învățarea anumitor reguli, să te concentrezi pe talentele pe care le ai și pe atingerea obiectivelor formulate. De asemenea, subliniază importanța cooperării, a armoniei și a lucrului în echipă. Dacă visezi în schimb că urmăresti o competiție sportivă, reprezintă două puncte de vedere opuse sau opinii contradictorii. Poate te-ai aflat de-a lungul zilei precedente într-o astfel de opoziție, iar în timpul nopții aceasta este transferată pe terenul de joc al viselor.

Dacă îți apare în vis fotbalul sau orice alt sport care presupune formarea de echipe, coordonare și cooperare, poate baschet, volei sau baseball, ar putea însemna că lucrezi la un proiect care are mai multe roluri în viața ta, dar și în care tu ai mai multe responsabilități. Să vezi o mulțime care te urmărește în timp ce tu joci pe teren este un semn că ai un impuls puternic de a te identifica cu un grup. Te gândesti la modalități de a te conecta cu oamenii care te înconjoară, astfel încât să te poți realiza. S-ar putea, de asemenea, să te confrunți cu probleme de identitate. De exemplu, dacă pasezi o minge cu un alt coechipier, acesta ar putea reprezenta o parte din tine la care lucrezi pentru a-ți regăsi echilibrul sau armonia.

Pentru că visele te pot surprinde oricând e bine să știi câte puțin din toate, cum ar fi că participarea la un joc de poker precum Texas Hold’em, unde numărul de jucători variază între 2 și 10, poate însemna că vei avea o perioadă bună în curând. Prezența prietenilor tăi te-ar putea distra și ți-ar putea lumina ziua. Și pentru că nimeni nu ar trebui să refuze o astfel de ocazie de stimulare a stării de spirit, acordă-ți timp pentru a te bucura de compania lor. După un vis de genul acesta, poți încerca să îți amintești modul în care interacționai cu ceilalți, cum se comportau ei între ei, dar și finalitatea jocului. În cazul în care ai fost învingător, lucrurile și situațiile îți vor fi favorabile, la fel cum un eșec ar putea însemna unele obstacole sau provocări viitoare pe calea succesului. Dacă joci cărți în visul tău sau vezi alte persoane jucând, este un semn de argumente și dezbateri. Un as de orice fel în visul tău prezice vești bune și dacă vezi mulți ași, acest lucru prevestește vremuri pline de belșug. Asul de treflă reprezintă o lipsă de prietenie din partea celorlalți, asul inimilor îți va aduce fericirea în dragoste, asul de romb spune că vei întra în posesia unei sume de bani, iar asul de frunză înseamnă că munceșți din greu și nu primești suficient de mult. Să visezi că îl ai pe joker într-un joc de cărți înseamnă că vei permite unui rival de afaceri să te învingă.

Citește și:  Ce spun astronomii despre astrologie și relevanța ei

Dacă te afli într-un cazinou, acest lucru poate fi asociat cu alegerile pe care le-ai făcut în viață, cât de mult ți-a plăcut să te aventurezi în experiențe noi și imprevizibile. Dacă ești o persoană mai introvertită și visezi un cazinou înseamnă că trebuie să-ți depășeșți propriile limite, să dai dovadă de mai multă spontaneitate, iar dacă înclini mai mult spre extrovertism și ai un astfel de vis, acesta indică faptul că trebuie să te gândeșți la lucruri mai mult, mai degrabă decât să acționezi din instinct și să te pripești, pentru că ești obișnuit să fii mai impulsiv. Tot la o astfel de precauție se referă și visul în care joci șah sau privești pe cineva făcând asta. Într-o astfel de situație trebuie să iei aminte la multe aspecte înainte de a ajunge la o decizie finală. În funcție de circumstanțele în care se joacă șah, interpretările pot să difere. Dacă în centrul atenției este tabla de șah, aceasta prevestește pozitivul și negativul unei situații din viitorul apropiat. Dacă ai de luat o decizie majoră, aceasta îți va deschide noi oportunități, dar te va și provoca pe alocuri. Turneul de șah în vise reflectă o șansă de a-ți dovedi cunoștințele și priceperea. Vei concura cu alte persoane în cadrul unui proiect sau în susținerea unui test.

Deși se poate întâmpla mai rar, atunci când visezi că practici arte marțiale, înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult pe obținerea succesului. Există multe tipuri de arte marțiale, iar în funcție de cel pe care îl visezi, se găsesc semnificații diferite. Muay Thai, de exemplu, implică un contact dur, ceea ce semnifică rezistență și duritate din partea ta, în fața intemperiilor. Un sport precum boxul poate indica faptul că ai nevoie de o pregătire excelentă, iar un sport precum MMA îți poate transmite ideea că trebuie să ai o perspectivă complexă și să priveșți în mai multe direcții. Poți fi distras de lucruri irelevante care îți fură din energia care merită investită în ceea ce contează cu adevărat. Să vezi pe alții care practică artele marțiale te avertizează să fii pregătit pentru provocări care îți apar în cale în mod neașteptat și care îți pot afecta succesul pe termen lung.

La fel cum întâmplările de peste zi îți pot influența visele și ceea ce experimentezi în univerul REM îți poate afecta starea de spirit și comportamentul în timpul zilei. În cazurile fericite în care îți amintești ceea ce ai visat, poți face corelații sau poți găsi explicații la care altfel ți-ar fi fost imposibil să ajungi. Poate ești fotbalist, poate stai așezat la masa de poker sau muți o piesă pe tabla de șah, dar când te trezești devii un om rațional, dispus să dea crezare unor vise care se dezvoltă din propria-ți minte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.