Interpretare vis în care vezi un nas roșu, un nas cârn sau propriul nas

0
75

Visul în care vezi un nas roșu, înseamnă cinste. Visul în care vezi un om cu nas cârn, înseamnă un om glumeț. Un nas strâmb sau deformat în vis, poate simboliza un om care are obiceiul de a bea alcool, ceea ce poate duce la acțiuni și comportamente necontrolate, regretabile.

Dacă în vis îți vezi propriul nas, este semn că vei avea oportunitatea de a-ți demonstra integritatea. Visul sugerează că vei depăși unele provocări și vei recâștiga respectul anumitor persoane, ce pot fi chiar colegi de la serviciu.

Dacă visezi că nasul tău dispare, semnifică o relație dificilă. Dacă în vis cineva te apucă de nas, este semn de agresivitate într-o luptă fizică. Dacă în vis, un frate mai mic te ciupește de nas, glumind, este semn că vei avea noroc într-o relație romantică.

Dacă ești căsătorit și ai un vis în care nasul tău dispare, este semn de discuții în relația de cuplu și de un posibil divorț. Dacă în vis, ai nasul rănit și umflat, este de fapt un semn bun, poate prezice că în curând vei primi o moștenire sau o avere. Dacă în vis vezi nasul umflat al altei persoane, înseamnă că ești invidios pe succesul cuiva, care probabil îți este și prieten. Visul arată că îți dorești statutul social al acelei persoane.

Visul în care ai suferit un accident și ai nasul rupt, înseamnă că ai dușmani care te pot poziționa într-o situație compromițătoare. Visul te avertizează că trebuie să fii foarte atent, să eviți capcana lor, mai ales că poți fi înșelat chiar de cineva apropiat, care profită de slăbiciunile tale.

Citește și:  Interpretare vis in care ti se ridica o statuie

Alte interpretări:

Dacă în vis, nasul este mai mic decât dimensiunea normală, înseamnă că vei avea anumite probleme în legătură cu cele mai actuale angajamente. Visul avertizează că anumiți oameni caută să te saboteze și de aceea te vei confrunta cu probleme. Prin acest vis, subconștientul tău îți arată că trebuie să acționezi, pentru a obține rezultatele pe care le meriți.

Dacă vizezi păr nazal, înseamnă evoluții neașteptate, dar bune în realitate, în viitorul apropiat. Visul arată că vei reuși datorită efortului și muncii tale, nu este vorba despre noroc picat din cer. În pofida situațiilor copleșitoare, vei avea parte de recompense, pe care le meriți și vei fi plăcut surprins de ele.

Dacă îți visezi propriul nas, ca fiind mai mare, înseamnă că te vor susține oameni puternici, vei avea protecție de la ei în realitate. Sprijinul dorit va veni după un eveniment prin care vei demonstra valoarea pe care o ai în profesia ta și după ce vei câștiga respectul colegilor.

Dacă vezi nasul unui animal în vis, poate fi un semn că vei suferi de alergie sau că vei avea sistemul imunitar slăbit. Visul te avertizează că trebuie să fii mai atent la sănătatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.