Interpretare vis in care cineva incearca sa iti dea sfaturi pentru problemele tale

0
1555
Interpretare vis in care cineva incearca sa iti dea sfaturi pentru problemele tale

Interpretarea viselor in care cineva incearca sa iti dea sfaturi pentru problemele tale se refera la faptul ca ar trebui sa iti asculti putin mai mult intuitia sau sa realizezi ca ai nevoie de o schimbare.

Daca visezi ca cineva doreste sa iti dea un sfat pentru niste probleme ilustreaza in esenta nevoia de schimbare, o sa ajungi in curand, fortat de imprejurari probabil, la concluzia fireasca conform careia nimic nu poate sa ramana la fel, inclusiv viata ta are cateodata nevoie de o mica transformare intr-un sens sau altul pentru a te armoniza cu timpurile sau cu societatea. Exista sansa asta in viitorul apropiat iar visul te pregateste inca de pe acum in ideea de a-ti pregati moralul.

Visul in care cineva incearca sa iti dea niste sfaturi pentru problemele tale poate la urma urmei sa fie un indemn la ascultarea intuitiei, asculta-ti calea inimii, nu te mai lua dupa ce spune sa ce face alta lume, ia-o pe drumul tau si fa exact ceea ce crezi tu ca este bine pentru tine.

De asemenea, un astfel de vis poate prezenta si alte peroane pe care le recunosti iar in acest caz ar fi nevoie sa acorzi o mai mare atentie la ce sfat ti se da caci s-ar putea sa aiba o mare legatura cu persoana respectiva.

sfaturi pentru problemele tale

Daca visezi ca un prieten incearca sa iti dea vreun sfat s-ar putea ca in viata reala sa iti schimbi atitudinea sau parerea despre acea persoana. Poate astfel sa iti apara oricine, persoane cunoscute sau din familie dorind sa te sfatuiasca, in general visul semnifica acelasi lucru.

Citește și:  Interpretare vis in care incerci sa te adapostesti de un uragan

Alteori, a visa ca cineva doreste sau incearca sa iti dea ceva sfaturi pentru problemele tale reflecta un lucru pe care nu doresti neaparat sa il faci, anunta faptul ca o sa fii nevoit(a) sa te supui unei conduite cu care nu esti de acord.

In alte interpretari se spune ca astfel de vis presupune un salt in planul moralitatii si integritatii, o sa fii mai corect(a) si mai atent(a) cu ceilalti.

Totodata, luand in calcul planul material sau al afacerilor, se spune ca visul in cate o autoritate sau cineva dintr-o institutie incearca sa iti dea ceva sfaturi la niste probleme semnifica faptul ca esti in pericol de a incheia ceva tranzactii sau intelegeri care sunt la limita legalitatii. In aceasta ipostaza visul este un semn ca nu ai voie sa gresesti la contracte si nu trebuie sa te lacomesti la bani.

Daca visezi ca o persoana neprietenoasa, pe care o recunosti, incearca sa iti dea sfaturi pentru problemele tale atunci inseamna ca o sa incerce sa te traga pe sfoara cu ceva, incearca sa te pacaleasca, sa te induca in eroare. Visul te pune in garda vis a vis de posibile trucuri care o sa ti se fluture pe sub nas in perioada urmatoare.

Visul  in care cineva incearca sa iti dea sfaturi pentru problemele tale mai poate sa reflecte in anumite situatii si nevoia de mediere a unui conflict, cineva s-ar putea sa intervina in acest sens sau macar sa incerce sa te ajute cu ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.