Interpretare vis in care te uiti printrun telescop la stele

0
109
Om ce se uita la stele prin telescop, Foto: aloha-hawaii.com

Interpretarea visului in care te uiti printr-un telescop la stele face referire la analiza profunda a unor situatii, la privirea in perspectiva a unor lucruri sau evenimente si efectele lor pe termen mai lung. In cazul in care visezi ca te uiti printr-un telescop poate simboliza dorinta ta de a cunoaste exact lucrurile cum stau, vrei sa stii profunzimea lor si ai o necesitate stringenta de a cunoaste exact la ce sa te astepti.

Om ce se uita la stele prin telescop, Foto: aloha-hawaii.com
Om ce se uita la stele prin telescop, Foto: aloha-hawaii.com

Aceasta ipostaza denota o doza de nesiguranta in comportamentul tau, mai poate semnifica si faptul ca te gasesti intr-o cumpana a vietii si nu stii incotro sa o apuci. Visul in care privesti la stele printr-un telescop poate semnifica obiectivele pe termen lung si masurile pe care ai dori sa le iei pentru a le atinge. In acest caz visul nu reprezinta deloc actiuni pe termen scurt ci se refera la planuri sau teluri dintr-un viitor indepartat, are de-a face cu o perspectiva larga in ceea ce priveste viata ta. Daca in vis privesti la o stea anume prin telescop si nu reusesti sa ii deslusesti amanuntele cu claritate inseamna ca nu esti sigur de o anumita pozitie sau actiune pe care sa o intreprinzi, iti este inca neclar daca vei face sau nu un anumit lucru.

Nu ai siguranta propriilor actiuni si denota dezorientare in ceea ce priveste metodele de abordare. In cazul in care iti muti atentia la o alta stea pe care o vezi cu claritate este un semn de decizie in privinta unui obiectiv anume, arata faptul ca te-ai hotarat in privinta unui lucru sau a unei cai pe care sa o apuci in viitor. In acelasi timp, acest vis mai semnifica si hotarari importante in legatura cu alte persoane, de regula personaje cu ranguri mari, autoritati sau oameni cu influenta. Daca visezi ca privesti o stea luminoasa prin telescop poate simboliza un intreg proces analitic prin care tu vrei sa iti dai seama daca este benefic sau nu sa contactezi o anumita persoana cu rang mare.

Citește și:  Interpretare vis in care esti trezit de un telefon

In acest caz se poate sa te afli in situatia unui om care are nevoie de ajutor intr-o situatie complicata. Se prea poate sa fi nevoit sa ceri ajutorul cuiva dintr-o pozitie inalta pentru a te ajuta cu o treaba specifica, dar in acelasi timp foarte importanta pentru tine. Visand asa ceva mai poate sa aiba legatura si cu idealurile spirituale initiatice, se prea poate sa decizi o cale anume in viata ta, o cale care nu urmareste neaparat implinirea materiala ci mai degraba desavarsirea spirituala. Daca in vis iti apare o stea care este umbrita sau neclara mai poate sa fie si un semn ca a apela la o anumita persoana influenta nu iti va fi de nici un ajutor, nu te va ridica si nici nu va influenta intr-un mod decisiv viata ta.

Daca privesti in vis la o stea foarte stalucitoare a carei lumina te incanta si iti provoaca in vis un sentiment extraordinar atunci inseamna ca ti-ai gasit calea, ai inteles anumite secrete care te vor ajuta neindoielnic in drumul tau catre succes.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.