Planetele in casa a IV-a – Casa Sfarsitului si a Inceputului

0
3144
Planetele in casa a IV-a

Casa a IV-a este casa Sfarsitului cat si a Inceputului, iar aici ne putem raporta la intreaga noastra existenta, la tot ceea ce inseamna radacini, locul de provenienta, felul in care ne influenteaza acesta, ce sens avem in viata cat si scopul definit sau impropriu impus de la soarta, incotro mergem cat si unde vom ajunge dupa ce nu vom mai exista in forma fizica. Aici ne putem raporta si la felul in care ne vom intemeia o familie, la copilaria noastra dar si la loc de provenienta luat la modul general.

Casa a patra se mai refera si la toate amintirile din copilarie, cat si la originea, patrimoniul, la trecut si la felul in care acesta se va face simtit in prezent si va modifica prezentul cat si viitorul. Desigur ne putem raporta aici la foarte multe variante insa mai bine sa vedem in continuare ce influenta are fiecare planeta in casa a patra si cum poate modifica aceasta viata unui individ in functie de asezarea sa.

Soarele in casa a IV-a

Soarele in casa a IV-a

Pentru nativii care au Soarele in casa a IV-a se poate spune ca acestia sunt de regula firi foarte inchise in ele, nu seataseaza de nimeni decat daca au de castigat, iar fata de familie au sentimente foarte puternice, fiind in stare de mari sacrificii. Atunci cand vorbim insa despre acesti nativi nu trebuie sa ignoram nici aspectul material, deoarece ei vor manifesta mereu o atentie deosebita pentru bani in general, vor sa aiba, sa si ajute in acelasi timp, insa le place luxul si nu se vor da in laturi de la munca pentru a si-l permite. Pentru cei care au Soarele prost aspectat in casa a patra ne putem raporta la o gandire melancolica, nativii fiind caracterizati de sentimente puternice pentru trecut si origini.

Luna in casa a IV-a

Luna in casa a IV-a

Nativii care au Luna in casa a IV-a sunt de regula persoane foarte atasate de tot ceea ce inseamna mediul inconjuratr, persoane apropiate, cat despre parinti si frati, discutia nici nu mai incape, deoarece Luna, astrul matern, feminin, predispune catre afectiune cat si afectivitate foarte mari. Pentru cei care au Luna prost aspectata in casa a patra se pot manifesta foarte multe dependente fata de familie si fata de semeni, ceea ce ii poate duce la autodistrugere. Totodata acestia trebuie sa stie excat de unde vin si incotro se indreapta, in caz contrar vor trai mari drame de personalitate.

Mercur in casa a IV-a

Mercur in casa a IV-a

Nativii cu Mercur in casa a IV-a se fac observati mai ales prin instinctul lor de a simti, de a impartasi totul, de la informatii pana la experiente, ii ajuta foarte mult si capacitatea de a memora, lor le place sa exploreze, sa cunoasca, cat si sa adune cat mai multe trairi. Acesti nativi pot avea adesea tendinta de a relua anumite obiceiuri foarte vechi sau anumite modalitati de trai ori de a se imbraca, de a gandi si altele.

Venus in casa a IV-a

Venus in casa a IV-a

Nativii care au Venus in casa a IV-a sunt de cele mai multe ori persoane ce doresc sa se arate lumii in toata frumusetea si exuberanta lor, deoarece adora sa fie placuti, admirati si sa interactioneze cu oameni de acelasi fel ca si ei. Acestia vor dori mereu sa aiba armonie in camin cat si cu cei din jur, nu le place sa se certe, adoptand mereu cai diplomatice de a se intelege cu semenii. In plus nativii care au planeta Venus in casa a patra vor fi mereu inclinati catre arta din trecut si catre tot ceea ce inseamna vechi si placut ochiului.

Citește și:  Zodia Capricorn

Marte in casa a IV-a

Marte in casa a IV-a

Nativii care au planeta Marte in casa a IV-a au o vesnica dorinta de schimbare, nu stau locului, mereu vor sa comunice prin nou si prin inedit, ceea ce le va crea reale probleme cu cei din jur, in special cu famlia, in care de cele mai multe ori se simte o tensiune si o discrepanta intre varste, principii, dorinte cat si mod de  a-si trai viata.

Jupiter in casa a IV-a

Jupiter in casa a IV-a

Persoanele care au planeta Jupiter in casa a IV-a vor avea o tendinta de noroc in viata, un noroc bazat si iesit practic din nimic, pentru ca destinul le este mereu favorabil datorita felului lor optimist de a gandi. Deasemenea ei vor duce si o viata buna din punct de vedere material deoarece norocul ii urmareste si pe acest plan iar in iubire par sa se bucure de toate fructele interzise chiar daca la o varsta destul de inaintata se gandesc sa se aseze la casa lor.

Saturn in Casa a IV-a

Saturn in Casa a IV-a

Nativii care au planeta Saturn in Casa a IV-a, deci in casa Sfarsitului si a Inceputului au tendinta de a se certa de cele mai multe ori cu persoane mai in varsta decat ei, in special parintii, nu reusesc niciodata sa ajunga la un comun acord, motiv pentru care adesea renunta si isi vad de propriul drum in viata, ajungand sa traiasca in majoritatea cazurilor singuri inca de la o varsta frageda.

Uranus in casa a IV-a

Uranus in casa a IV-a

Nativii care au planeta Uranus in casa a IV-a vor avea de cele mai multe ori conflicte dure cu familia, avand in vedere ca acestia sunt guvernati de rebeliune, de excentrism si dorinta de a promova noul, de a cunoaste un mediu tot mai larg. Ei nu se vor baza niciodata pe reguli si vor avea mereu ceva nou de pus la incercare cat si de obiectat. Acesti nativi isi traiesc viata la extrem si nu risca sa ramana sau sa fie pur si simplu in pas cu moda numai pentru ca asa e convenabil, dimpotriva imposibilul este mereu transformat in posibil si traiesc la extreme, oricat de greu le-ar fi sa se incadreze in societate. Din acest motiv ei vor fi mereu nelinistiti si vor parea prea curiosi insa adevarul e ca au doar nevoie de actiune constanta.

Neptun in Casa a IV-a

Neptun in Casa a IV-a

Nativii care au planeta Neptun in Casa a IV-a se vor simti excelent in familie si vor avea o relatie extraordinara in special cu mama sau cu cei de sex feminin, avand in vedere ca intreaga lor existenta se bazeaza pe sentimente si pe trairi. Si relatiile de iubire vor fi foarte puternic conturate in acest mediu plin de afectiune, ei vor avea mereu prieteni de nadejde, insa avand in vedere ca se las condusi de sentimente si nu sunt prea rationali risca adesea sa fie pacaliti, tradati si raniti in cele din urma.

Pluto in casa a IV-a

Pluto in casa a IV-a

Nativii care au planeta Pluto in casa a IV-a traiesc numai pentru familie, iar originile inseamna pentru ei totul. Deasemenea si prietenii au un rol important in viata lor, dedicandu-se complet, ajungand sa traiasca numai pentru semeni. Acesti natvii vor fi deasemenea foarte dedicati si cauzelor lor mereu lipsite de ascunzisuri, vor dori sa faca din lume un loc mai bun si desigur participe la crearea unei familii in care armonia si intelegerea predomina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.