Interpretare vis în care apare funie

0
4227
Interpretare vis in care apare funie

În tradiția românească se spune că atunci când visezi că faci un nod la o funie, înseamnă că îți vei face un prieten care îți va fi fidel pe viață. În cazul în care ai visat că ești legat cu funia foarte strâns, înseamnă că în realitate vei avea parte de multe obstacole, poate că nu reușești să duci la bun sfârșit ceea ce ai început la locul de muncă.

Destinul nu îți este deloc favorabil și în plus, e posibil să ai mult ghinion. În cazul în care visezi că te urci pe ceva folosindu-te de o funie, înseamnă că în realitate ești foarte convins că îți vei depăși toate temerile, nu vei avea nicio frică, iar în cazul în care ai dușmani, înseamnă că îi vei învinge și nu vei avea nicio problemă cu ei. Pe de altă parte, se mai poate vorbi și despre obișnuință în relația de cuplu, despre faptul că rutina îți face foarte mult rău, e posibil să vrei să te desprinzi.

Funia este de regulă simbol al justiției raționale, al moralității și al conștiinței. În cele mai vechi timpuri, se folosea ca unitate de măsură, deci putem să ne raportăm și la acest lucru. Dacă visezi o funie adunată în ghem, înseamnă că vei avea parte de o perioadă de odihnă, vrei să te aduni, să te calmezi ca să începi apoi cu forțe proaspete.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a umbla”

funie

Consultați și simbolurile pentru cuvintele „sfoară”, „ață”, „frânghie”, „șnur”, „lanț”.

Atunci când visezi că ții în mână o funie cu multe noduri, înseamnă că în realitate vei avea parte de unele noutăți foarte dureroase, după care urmează o perioadă de mare tristețe în viața ta. Atunci când visezi că înfășori orice animal, cu precădere o pasăre, într-o funie, înseamnă că reușești să îți vezi adevărata personalitate, îți dai seama că ești un om rău și din cauza asta poți să provoci multă durere prietenilor, pe care îi vei șoca într-un fel cu caracterul tău.

Dacă visezi că ai o funie adunată sau pe care o înfășori pe braț, înseamnă că trebuie să ai grijă cu cine te iei la drum sau cu cine socializezi, deoarece e posibil să ai ghinion și să ieși în pierdere. Atunci când visezi că ai o funie ruptă și o arunci pe jos sau o vezi jos ruptă, înseamnă că planurile pe care le aveai înainte nu mai au niciun folos în prezent și e momentul să le dai uitării.

Funia în vis poate simboliza legăturile, conexiunile sau restricțiile pe care le ai în viața ta. Aceasta poate indica fie un sentiment de siguranță și securitate, fie o senzație de a fi legat sau restricționat în anumite aspecte ale vieții tale. De asemenea, funia poate reprezenta nevoia de a lega sau de a rezolva anumite situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.