Interpretare vis in care apare a repara

0
1336
Interpretare vis in care apare a repara

Interpretarea viselor in care apare a repara. Daca visezi ca repari o baie inseamna ca urmeaza o etapa plian de impliniri si de pace in viata ta, nu vei avea probleme de nici un fel si te vei intelege bine cu apropiatii cat si cu colegii de la locul de munca, mai ales cu cei cu care nu te suportai, intri pur si simplu intr-o etapa de calm total a vietii tale.

Daca visezi ca repari o bicicleta inseamna ca esti un om mult prea agitat, ar trebui sa te mai temperezi, sa nu mai fii atat de vulnerabil la afirmatiile celor din jurul tau, sa ai grija sa te lasi atacat de cei care vor sa iti faca rau, la urma urmei sunt nervii tai in joc.

Daca visezi ca repari o capcana, vrei sa o faci mai bine, inseamna ca vei comite o serie de erori care nu vor fi iertate prea usor iar daca visezi ca repari o masina inseamna ca esti un foarte precaut, nu cheltuiesti mai mult decat trebuie, iti faci mereu provizii si nu esti extravagant, motiv pentru care vei avea tot timpul ce sa dai si ce sa cheltui.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un olar

repari o priza

Daca visezi ca repari o pereche de ochelari inseamna ca vei castiga o suma de bani la care nici nu te asteptai, posibil sa primesti un bonus de la locul de munca sau sa ti se mareasca salariul, ori chiar, daca joci la jocuri de noroc, sa ai parte de un castig de proportii, surpriza.

Daca visezi ca iti repari o pereche de pantofi inseamna ca vei avea in general parte de liniste in viata, nu vei duce lipsa de nimic, toate te vor bucura iar daca visezi ca iti duci pantofii la reparat inseamna ca trebuie sa ai grija de sufletul tau, sa raspunzi la semnalele iubirii, sa nu te lasi pe o ureche deoarece iubirea adevarata nu vine decat o data in viata.

Daca visezi ca repari radioul inseamna ca vei avea cateva pagube financiare insa nu sunt de proportii, abia le vei simti, dar trebuie sa ai grija sa nu ajungi la pagube si mai mari din cauza neatentiei si a extravagantei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.