Interpretare vis in care apare un motor

0
1863
Interpretare vis in care apare un motor

Interpretarea viselor in care apare un motor. Atunci cand visezi un motor inseamna ca trebuie sa fii mai motivat ca sa poti realiza ceva anume. In plus, motorul semnifica si dorinta ascunsa a celor care il viseaza, de a avea pe cineva in spate, in umbra, care sa le insufle oarecum putere, curaj, initiativa.

Daca visezi o barca cu motor inseamna ca esti un om inteligent si vei reactiona bine in unele situatii mai dificile. Motorul de regula, daca este in functiune sau in stagnare el reprezinta felul in care reusesti sa faci fta activitatilor zilnice.

Atunci cand visezi ca un motor functioneaza, este dat drumul la el inseamna ca esti plin de viata, ai parte de multa activitate, vitalitate, reusesti sa pui in valoare toate aspectele bune ale individualitatii tale, iar destinul iti va fi favorabil, nu vei avea nici o probleme cu sanatatea, toate iti ies bine din cauza ca esti un om optimist, te intelegi bine cu toata lumea. Motorul care functioneaza in vis reprezinta si faptul ca esti foarte ocupat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare debarcader

motor

Daca visezi un motor care nu functioneaza sau este defect inseamna ca nu iti place sa iti dai interesul, nu vrei sa te implici, fugi de responsabilitati, esti un om temator, nu ai teluri inalte, iti place sa stai in banca ta, tot in acest context mai putem vorbi si despre o perioada plina de oboseala cronica, lipsa de chef, multe obstacole care pot aparea in viata noastra si care ne impiedica sa ne ducem la bun final sarcinile.

In alta ordine de idei motorul din vis poate sa reprezinta si faptul ca avem multe instincte sexuale, iar daca visam ca motorul nu merge cum trebuie inseamna ca avem piedici in a cuceri, in a ademeni sexul opus, nu reusim sa ne stabilim intr-o relatie.

Motorul insa mai reprezinta si faptul ca ai nevoie de motivatii ca sa incepi ceva anume, vrei sa fii impins de la spate, sau pur si simplu sa stii ca ai pe cineva care te sprijina, te sustine si este alaturi de tine orice ai face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.