Zodiacul floral

0
296
Zodiacul floral

Zodiacul floral interpretează deosebit de bine caracteristicile fiecăruia dintre noi. Veti fi uimiti cat de precis este și veți descoperi că o simplă floare va conturează perfect personalitatea, chiar dacă acea floare nu este nici măcar printre preferințele dvs.

Zodiacul floral, adesea văzut ca o reflectare poetică a personalității umane, trage esența fiecărei flori și o asociază cu anumite caracteristici. Astfel, fiecare persoană se poate regăsi într-o floare, simțind conexiunea cu natura într-un mod cu totul special. Acest tip de zodiac este îmbogățit cu simbolism și sensuri profunde, fiecare floare având o poveste proprie.

De-a lungul timpului, multe culturi au adoptat și reinterpretat semnele zodiacului floral, transformându-le în adevărate embleme ale identității. Dacă ești curios să afli mai multe detalii și variații despre acest subiect fascinant, te îndemn să explorezi zodiacul floral – partea a doua.

Zodiacul floral are 9 flori prin intermediul cărora suntem caracterizați. Spre deosebire de marea majoritate a zodiacelor care împart zodiile în funcție de luna sau anul în care ne-am născut, zodiacul floral este un zodiac numerologic.

Așadar, în zodiacul floral, în cazul în care ne-am născut într-o zi cu 2 numere, cele 2 se adună până ajung la un număr sub 10. Spre exemplu, dacă ne-am născut pe data de 29, facem următoarele calcule: 2 + 9 = 11, 1 + 1 = 2. Numărul 2 corespunde unei flori și noi suntem născuți sub semnul acelei flori.

floral zodiac

 • Florile din zodiacul florar sunt:
  Floarea – Soarelui pentru cei nascuti in zilele 1, 10, 19 si 28;
  Bujorul pentru cei nascuti in zilele 2, 11, 20 si 29;
 • Papucul Doamnei pentru cei nascuti in zilele 3, 12, 21 si 30;
 • Albastreaua pentru cei nascuti in zilele 4, 13, 22 si 31;
 • Irisul pentru cei nascuti in zilele 5, 14 si 23;
 • Macul pentru cei nascuti in zilele 6, 15 si 24;
 • Orhideea pentru cei nascuti in zilele 7, 16 si 25;
 • Margareta pentru cei nascuti in zilele 8, 17 si 26;
 • Trandafirul pentru cei nascuti in zilele 9, 18 si 27;

Prima floare din zodiacul floral este Floarea – Soarelui. Cei născuți sub semnul acestei flori sunt foarte asemănători cu ea. Sunt persoane al căror magnetism depășește nivelul mediu. Generozitatea este încă una dintre trăsăturile lor dar, de asemenea, sunt persoane care suferă nespus de mult dacă nu sunt în centrul atenției și pentru a ajunge acolo fac aproape orice. În momentul în care își aleg un scop și-l urmează asemenea florii care îi reprezintă, nu se abat de la drum nici pentru o clipă.

Bujorul caracterizează persoane extrem de sensibile și adesea introvertite. Persoanele născute sub semnul bujorului sunt persoane foarte atașate de părinți și va dura ceva timp până își vor întemeia propria familie. Însă necesitatea întemeierii propriei familii este pregnantă, ei nu percep viața fără un partener și îi dedică acestuia, le sunt loiali și fac orice pentru a le asigura fie un trai decent din punct de vedere financiar, fie o stabilitate pe plan sentimental.

Papucul Doamnei ocupă locul 3 în zodiacul floral și îi reprezintă, după cum am spus și mai sus, pe cei care s-au născut în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale oricărei luni. Persoanele născute sub acest semn sunt caracterizate de instabilitate, mai ales în relațiile sentimentale.

Atunci când își aleg un partener, acesta își asumă un mare risc, caci nativii născuți sub semnul papucului doamnei urăsc monotonia, simt mereu nevoia de schimbare și într-un final își vor considera partenerul plictisitor și îl vor părăsi. Pentru a-și atinge un scop anume recurg la orice, interesându-i mai ales finalizarea cu succes a sarcinii decât metodele prin care au ajuns acolo.

Citește și:  Astrologia orara

Albastrea îi reprezintă pe oamenii care nu își încalcă niciodată cuvântul, care fac orice numai pentru că i-au promis cuiva că o vor face. Dacă vreți onestitate adusă la extrem, justetea remarcabilă, adresați-vă unui nativ din semnul albastrei. Își găsesc destul de greu o persoană iubită, pentru că principiile și pretențiile lor pentru ceilalți sunt extrem de înalte, însă în momentul când își găsesc o persoană demnă de ei, le sunt loiali până la moarte, gelozia nu are ce căuta într-o relație cu o persoană născută sub acest semn.

Capacitatea lor de sacrificiu pentru cei dragi este incredibilă și sunt dispuși să facă sacrificiul extrem pentru o persoană pe care o îndrăgesc și pe care au ales-o după principiile lor.

Irisul este a cincea floare din zodiacul florar. Ea caracterizează persoane deschise, extrem de sociabile, cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Cei care poartă acest semn zodiacal sunt persoane ce se pot adapta în orice condiții, cu orice condiții de trai și cu orice fel de oameni. Ei nu judecă pe nimeni, ci îi acceptă așa cum sunt. Persoana iubită pentru ei trebuie să fie amuzantă și extrem de comunicativă, nu le plac persoanele taciturne și închise, pentru că personalitatea lor este una foarte deschisă și lipsită de mistere sau de secrete.

Macul este simbolul persoanelor visătoare. Persoanele născute în zodia macului sunt persoane cu o mare predispoziție spre alcool sau droguri, tocmai pentru că nu au o percepție bună a realității, visează necontenit și sunt deosebit de dezordonați în gândire. Posedă însă puternice capacități de a-i interpreta pe ceilalți și foarte rar greșesc expunând calitățile și defectele unei persoane. Pentru cei născuți în această zodie toți oamenii sunt ca o carte deschisă, le ghicesc gândurile și le anticipează cu precizie reacțiile, fără să greșească vreodată.

floral

Orhideea reprezintă o persoană demnă de toată încrederea. O persoană încrezătoare în ceilalți oameni și prin aceasta o foarte ușoară pradă pentru șarlatani. În cazul în care cineva îi înșeală, nu vor dori să se răzbune, ci se vor retrage în sinele lor, luând totul ca pe o lecție de viață.

Oferă ajutorul oricui le cere acest lucru total dezinteresați. Însă atenție, persoanele născute în zodia orhideei sunt foarte aproape de a dezvolta instabilitate psihică și orice eșec le provoacă o tristețe profundă care, dacă nu este tratată, îi poate duce la nebunie.

Margareta îi reprezintă pe oamenii neîncrezători, care sunt mereu în defensivă și care se tem adesea să nu fie înșelați. Nu au tact și spun totul pe față, chiar dacă spusele lor adesea sună ca o jignire. Vor trece prin destule relații până se vor stabili la persoana potrivită căreia îi vor fi loiali.

Trandafirul este cea de-a noua floare din zodiacul floral și caracterizează persoanele impulsive, care recurg la violență fizică în cazul în care nu le sunt respectate principiile. Nu sunt persoane loiale partenerilor de viață și vor avea nenumărate aventuri, care vor culmina cu părăsirea partenerului. Pe membrii familiei însă îi apără cu prețul vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.