Interpretare vis in care apare un colier

0
4181
Interpretare vis in care apare un colier

Interpretarea viselor in care apare un colierAtunci cand visati un colier inseamna ca veti avea parte de certuri si de gelozii mai ales in familie, cu persoana iubita, ori cu colegii de la locul de munca iar in traditia orientala colierul inseamna ca este de bun augur, aduce bucurii, mai ales daca este visat de o femeie maritata, deoarece acest lucru simbolizeaza venirea pe lume a unui prunc si pentru o fata necasatorita inseamna ca va fi luata de nevasta de un barbat bogat pe care o sa-l iubeasca mult.

Totodata colierul reprezinta simbolul puterii, al controlului, dar se mai spune si ca daca visezi ca ai un colier in sertar ori in cutie inseamna ca vei face o calatorie lunga, cineva te va insoti si vei fi bucuros de tot ceea ce te asteapta.

Atunci cand visezi ca oferi unei persoane un colier inseamna ca trebuie sa iti ceri scuze unei persoane fata de care ai comis o rautate fata de ea, ori o imprudenta, ori pur si simplu nu ai avut un comportament cuviincios.

Citește și:  Interpretare vis în care apar buze

colier subtil

Atunci cand visezi ca transporti sau duci undeva un colier foarte scump, care are pietre pretioase, inseamna ca va trebui sa primesti o mostenire in curand sau sa intri in posesia unei sume de bani de la locul de munca.

O femeie in vis care pierde un colier reprezinta durere si multa jale. Un colier rosu sau roz inseamna noroc in iubire ori faptul ca persoana care viseaza poate sa cunoasca in curand dragostea cea mare, la care toata viata a visat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.