Interpretare vis in care apar ochelari

0
485
Ochelari Sursa: lavintagemania.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apar ochelari. Atunci cand visezi ochelari inseamna ca cineva te vorbeste de rau si trebuie sa ai grija cu cine te sfatuiesti deoarece e posibil sa unii oameni sa fie si sa te indrume pe cai gresite iar in cele din urma sa ai parte de pagube de proportii imense. Incearca sa mergi numai dupa ideile tale. Daca visezi ca cumperi o pereche de ochelari inseamna ca vei avea parte de mmici probleme de sanatate, ochelarii de miop din vis inseamna ca te asteapta noi activitati la locul de munca pline de entuziasm si chiar relaxante.

Ochelari Sursa: lavintagemania.blogspot.com
Ochelari
Sursa: lavintagemania.blogspot.com

Daca visezi ochelari de soare inseamna ca esti un om visator, iti place sa te gandesti numai la lucruri bune si iti faci mereu planuri frumoase. Ochelarii pentru distanta inseamna ca vei ajunge la un comun acord cu cineva cu care pana la acea vreme te-ai certat, si reusesti astfel sa finalizezi un conflict mai vechi.

Daca visezi ca porti ochelari inseamna ca iti scapa din vedere o problema complicata, insa e posibil sa ai parte si de foarte multe bucurii deoarece reusesti sa te eliberezi de constrangeri, nu mai trebuie sa dai nimanui explicatii, esti liber si nonconformist, daca visezi ca repari ochelari inseamna ca castigi multi bani la care nici nu visai, insa daca ii rupi inseamna ca vei avea multe pagube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here