Interpretare vis in care apare un pui, o gaina sau o ferma de gaini

0
14728
Interpretare vis in care apare un pui, o gaina sau o ferma de gaini

Interpretarea viselor in care apare un pui, o gaina  sau o ferma de gaini se refera la situatii in care o sa ai de castigat, face referire la situatii in care o sa ai de facut o alegere.

Visul in care iti apare un pui este un semn de belsug si vesti bune, de noroc in afaceri, denota lipsa greutatilor financiare in ceea ce priveste ziua de maine.

Daca te visezi la o ferma de gaini este un semn ca in viata reala o sa primesti vesti foarte bune in legatura cu posibile castiguri, cineva care o sa iti aduca mari castiguri si beneficii, reprezinta faptul ca este posibil ca in viitor sa se schimbe radical situatia din casa, in primul rand o sa dispara certurile si stresul, o sa ai realizari marunte insa repetate ceea ce o sa te bucure foarte mult.

Visul in care vezi o gaina este un semn ca in scurt timp o sa dea rezultate o investitie pe care ai facut-o in trecut, o sa isi arate roadele o anumita activitate personala. Visul este un semn de auspicii bune in orice activitate.

Ferma de pui sau de gaini aparuta in vis poate sa faca referire si la mari sanse care ti se vor arata in scurt timp, o sa ai sansa de a te imbogati peste noapte.

gaina cu oua

Se spune ca asemenea vis prevesteste situatii foarte norocoase in care o sa ai doar de castigat atat in plan material cat si sentimental.

Gainile in vis reflecta relatii de iubire foarte rodnice, cu alte cuvinte s-ar putea ca in realitate sa beneficiezi peste masura de atentia persoanelor de sex opus, o sa ai ocazii nenumarate de a-ti satisface poftele.

Citește și:  Interpretare vis in care produci bani falsi

Visul in care te plimbi printr-o ferma de gaini si vezi cum ciugulesc de pe jos poate sa reflecte in anumite circumstante si pericole diverse la bunurile sau veniturile tale, inseamna ca s-ar putea in curand sa descoperi ca cineva incearca sa te fure, sa iti diminueze veniturile materiale.

In viata reala daca simti ca intr-o afacere esti tapat de bani atunci cu siguranta visul trage un semnal de alarma si ilustreaza posibilitatea de a-ti scapa anumite aspecte.

Daca visezi ca esti intr-o ferma de gaini ouatoare si, deasemenea, vezi multe oua in cuibare este un semn ca in realitate unele idei mai vechi sau intreprinderi personale care nu au dat rezultate la timpul lor sa isi arate in scurt timp foloasele. In aceasta ordine de idei se poate spune ca visul anunta niste castiguri total neasteptate si imbucuratoare care iti vor marca o scurta perioada viata.

Daca visezi ca treci printr-o ferma de gaini si vezi multi pui forfotind pe acolo atunci s-ar putea ca in scurt timp sa primesti o veste foarte buna ce te anunta de unele beneficii materiale pe care le credeai de mult timp pierdute. In aceasta situatie este foarte posibil sa te anunte cineva din familie de o eventuala mostenire sau o persoana sa iti dea de veste ca ai castigat intr-un concurs. In aceeasi ipostaza se mai poate intampla ca un coleg sa iti aminteasca sa treci pe la casierie sa iti ridici niste bonusuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.