Interpretare vis in care apare urina

0
14970
Urina Sursa: endocrinevet.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare urina. Atunci cand visezi urina inseamna ca ai parte de sanatate buna iar daca visezi urina care ajunge intr-o fantana inseamna ca iti vei pierde bogatiile. Cand visezi ca arunci cu urina inseamna ca vei avea parte de anihilarea dusmanilor iar daca visezi ca dai urina pe tine inseamna ca cineva iti va face o favoare. Atunci cand visezi urina pe tine care se usuca inseamna ca te paste o boala iar in cazul in care visezi ca urina se imprastie si uda un perete inseamna vei avea doi copii.

Urina Sursa: endocrinevet.blogspot.com
Urina
Sursa: endocrinevet.blogspot.com

Daca visezi urina ta care se ridica in sus inseamna ca fiul tau va avea o personalitate deosebita, excelenta, iar atunci cand vezi pe cineva in vis care urineaza inseamna ca alungi toate relele din viata ta. In acelasi timp visul cu urina prevesteste si multa sanatate iar daca visezi copii care fac pipi in pat inseamna ca vei avea parte de bunastare din toate punctele de vedere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pisat/ urina

In cazul in care visezi ca urinezi patul inseamna ca vei avea parte de un castig banesc foarte mare, afacerile iti vor merge foarte bine iar persii antici erau de parere ca atunci cand se visau ca urineaza in pat acest lucru prevestea o mare suparare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.