Interpretare vis in care apare impacare

0
10397
Interpretare vis in care apare impacare

Interpretarea viselor in care apare impacare. Atunci cand visezi ca esti certat si te impaci cu copiii tai inseamna ca trebuie sa iei unele decizii mult mai rationale in viata, sa nu te mai lasi dus de val si nici sa nu te mai cobori la nivelul celor inferiori tie ca si varsta, experienta, gandire etc.

In cazul in care visezi ca te certi cu mama ta si apoi va impacati inseamna ca trebuie sa dai dovada de mai multa incredere in ceea ce faci, sa fii mai ferm si mai convingator in actiunile pe care le demarezi.

Atunci cand visezi ca te impaci cu sotia ta inseamna ca te afli intr-un mare impas in viata iar daca visezi ca te impaci cu sotul tau inseamna ca nu ai nici macar cea mai mica varianta de a iesi din problemele in care singur te-ai bagat.

In cazul in care visezi ca te impaci cu tatal tau inseamna ca e posibil sa pleci intr-o excursie in afara granitelor poate de placere sau de afaceri, care insa va iesi foate bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bona

Atunci cand visezi ca te impaci cu oricine altcineva inseamna ca trebuei sa te impaci de fapt cu un gand, cu o idee, cu o situatie, trebuie sa intelegi ca nimic nu este de sine statator, totul in jur se schimba, insa nu te speria deoarece se va calma totul in cele din urma si oricat de multa tensiune resimti in jurul tau, nu vei mai avea griji in curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.